Lindsay LohanCik daudz nopelna slavenība pozējot kaila? Ja var ticēt New York Magazine Web lapā rakstītajam, tad vairāk nekā 500 000 USD (vismaz uz papīra).

Pasaulē vienmēr ir bijusi cīņa par ekskluzīvām slavenību fotogrāfijām un šoreiz New York Magazine piedāvā ekskluzīvas fotogrāfijas ar Lindsiju Lohan (Lindsay Lohan), kura iejutusies Merilinas Monroe tēlā (Marylin Monroe).

Slavenību fotografēja Berts Šterns, kas ir tas pats fotogrāfs, kas fotografēja Monro 1962. gadā Losandželosas viesnīcā Bel Air tieši pusotru mēnesi pirms viņas nāves.

Februārī iznāca 25 žurnāla izdevums un tajā pašā dienā fotogrāfijas tika ievietotas Web lapā. Pirmdien tika šī lapa apskatīta 40 miljons reižu un otrdien 34 miljons reižu. Parasti par reklāmkaroga (banner) 1000 demonstrējumiem tiek maksāts 15 USD. Tātad NYmag.com divās dienās ir nopelnījis vairāk nekā 500 000 USD, bet iespējams šīs reklāmas bijušas lētākas nekā noteikts interneta industrijas standartos (daudz caurskrējēju). Bet ja ņem vērā, ka bildes būs pieejamas vēl ilgu laiku, tad rādījumu skaits tikai pieaugs. Te nemaz neiet runa par drukātā izdevuma būtiski palielināto tirāžu, kas tiek izķerta.