FOTOkross - ir plašākai Latvijas sabiedrībai vēl kas nezināms un jauns. Bet sasodīti aizraujoša lieta! Noteiktā laika posmā jāatrod un jānofotografē iepriekš noteiktas lietas, vietas, cilvēki, notikumi, u.tml.

Pieteikties FOTOkrosam
Komandas aicinātas pieteikt savu dalību, aizpildot pieteikuma anketu un nosūtot to uz Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt. līdz 16.09.2009. Tiem, kas būs reģistrējušies pirms pasākuma, dalība FOTOkrosā ir garantēta. Ja iepriekšpieteikšanās aktivitāte būs zema, reģistrēties FOTOkrosam varēs arī tieši pirms tā starta. Pietiekamas aktivitātes gadījumā, startēs tikai reģistrētās komandas.

FOTOkrosa starts
Tātad: 19. septembrī Andrejostā. Reģistrēšanās FOTOkrosam no 12:00. Starts 13:00.

FOTOkrosa noteikumi
Startē komanda, kurā ir vismaz 2 dalībnieki. Jāizpilda visi uzdevumi un jāatgriežas Andrejsalā pie FINIŠA līnijas līdz plkst 15:00! Tie, kas uzdevumus izpilda visātrāk un atgriežas pirmie, iegūst papildus bonusa punktus. Papildus bonusa punkti tiek piešķirti arī par komandas vienoto stilu. Uzvar tā komanda, kura savākusi visvairāk punktu.

Balvas būs?
Balvas būs :) Apbalvosim gan ātrākos FOTOkrosa dalībniekus, gan arī stilīgākos un, protams, arī tos, kuru pieeja uzdevumu izpildē būs radošākā un kvalitatīvākā!