ISSP Skola izsl plakātsDārgie draugi,

Mums ir prieks paziņot, ka esam izsludinājuši pieteikšanos dalībai jaunajam ISSP Skolas mācību kursam 2012/2014.

Attīstot pirmā Skolas gada pieredzi, esam izveidojuši paplašinātu divu gadu mācību programmu, pirmo gadu veltot fotogrāfijas medija saturisko aspektu apgūšanai un praktiskajiem uzdevumiem, un otru – autorprojekta attīstīšanai.

Nodarbības sāksies 2012.gada septembrī. Pamatnodarbības – 4x mēnesī, vieslekcijas 2x mēnesī, darbadienu vakaros. I kursā uzņemsim 20 dalībniekus, balstoties uz pieteikumiem.

Pieteikumus gaidīsim līdz 15.jūlijam.

Info: ISSP Skola ir alternatīvā izglītības programma praktizējošiem jaunajiem fotogrāfiem ar padziļinātu interesi par mediju, kuras mērķis ir sniegt priekšstatu par mūsdienu fotogrāfijas radošajām, dokumentālajām un starpdisciplinārajām iespējām un atbalstīt jaunus autorus personālprojekta realizēšanā. Skolas nodarbības vadīs pasniedzēju pamatsastāvs: Iveta Vaivode, Alnis Stakle, Arnis Balčus un Kārlis Vērpe, kā arī uz atsevišķiem kursiem pieaicinātie Aleksandrs Gronskis un Ivars Grāvlejs. Paralēli pamatkursa nodarbībām, ar savu pieredzi dalīsies citi fotogrāfijas profesionāļi un mākslinieki no Latvijas un ārvalstīm.

Sīkāka informācija par programmu, dalības nosacījumiem un pieteikšanos: http://issp.lv/en/skola

NB! Pirmā ISSP Skolas mācību gada rezultātus var aplūkot mājaslapā www.9menesi.com, kā arī līdz šīs nedēļas beigām - izstādē "9 mēneši" Kaņepes Kultūras centrā (Skolas ielā 15, katru dienu no 16:00 - 21:00).