No 6.augusta ikvienam liepājniekam vai pilsētas viesim būs iespēja radīt savus olimpiskos foto stāstus, kameru priekšā attēlojot populāru atlētu sportiskās pozas.

Liepājas Swedbank filiālē "Kurzeme", Tirgoņu ielā 18 uzstādīta īpaša iekārta, kas nofotografē cilvēku un savieno kopā ar izvēlēto olimpieša fotogrāfiju, kā arī publicē šo kopīgo attēlu Swedbank profilā sociālajā tīklā Draugiem.lv.

Olimpisko spēļu laiks ir īpašs – ar brīžiem, kas saviļņo līdz sirds dziļumiem un kopīgu fanošanu par savas valsts olimpiešiem. Kā būtu pašiem iejusties olimpiešu ādā? Ja vēlies grūst lodi kā Māris Urtāns, uzņemt servi kā Mārtiņš Pļaviņš, mest šķēpu kā Madara Palameika vai iesildīties kā Ineta Radēviča, nāc uz Swedbank filiāli Tirgoņu ielā 18 un nofotografējies ar savu favorītu!

Turpat  iespējams dalīties atmiņās un izlasīt citu līdzjutēju stāstus par emocionāliem notikumiem saistībā ar Olimpiādi, noskatīties izcilu atlētu video stāstus, kā arī iepazīties ar Latvijas sportistu vizītkartēm un sekot viņu startiem Londonas olimpiskajās spēlēs.