No 9. - 11. augustam Ventspilī notiks ikgadējais starptautiskais foto festivāls "ArtCamp 2013", kurā tiekas gan profesionāļi, gan iesācēji foto mākslas jomā no visas pasaules. Festivāla mērķis ir fotomākslas popularizēšana, fotogrāfu prasmju līmeņa paaugstināšana un fotosavienības radīšana ērtai un produktīvai starptautiskai saskarsmei starp fotogrāfiem.

Venstpils jau 4. reizi izvēlēta par festivāla norises vietu, pateicoties pilsētas modernajai un inovatīvajai infrastruktūrai. Ventspils ir pilsēta, kas piesaista fotogrāfus ar tās ģeogrāfisko izvietojumu un skaistumu, tādejādi radot unikālas fotogrāfijas.

"ArtCamp 2013" ir ieplānota gan teritoriālo robežu paplašināšana, gan jauna un uzlabota programma, kura ir sastādīta, ņemot vērā iepriekšējo pasākumu dalībnieku viedokļus. Lekcijas tiks sadalītas trīs daļās - pamata bloks profesionāļiem, bloks fotogrāfiem iesācējiem, un bloks par make-up, kurus pasniegs profesionāli lektori no Eiropas Savienības, Austrumeiropas un Baltijas valstīm.

"ArtCamp" tā ir vieta, kur radoši cilvēki izpaužas. Tas ir lielisks veids, kā savienot patīkamo ar derīgo. Te var ne tikai iegūt jaunu informāciju un unikālas zināšanas, bet arī satikt cilvēkus ar līdzīgām interesēm un labi atpūsties.

Sīkāka informācija par dalībnieku pieteikuma formu pieejama mājaslapā www.artcamp.lv, tālrunis (+371)29468696, vai e-pastu Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt..