spot studios izstādēKopš šī gada sākuma Rīgā durvis vērusi un aktīvi darbojas vienīgā foto studija visā Baltijā, kas klientiem vienuviet piedāvā 3 dažādu foto studiju kompleksu vienāar Bowens un Broncolor profesionālajiem apgaismes un tehnikas risinājumiem – ūdens, modes / video un komercproduktu studijas – trīs vienā!

Piedāvājam izīrēt studijas telpas ar profesionālu un modernu aprīkojumu par draudzīgām cenām, neatkarīgi no tā vai esat iesācējs, aizrautīgs interesents vai profesionālis. Studijā uz vietas vienmēr ir īpašnieks un fotogrāfs Jurijs Vahrusevs, kas paskaidros un iepazīstinās ar visiem nozīmīgajiem aspektiem un detaļām, kā arī pēc jūsu vēlmēm veidos jums nepieciešamas foto sesijas. Pie mums tiek organizēti dažādi semināri saistībā gan ar foto tehnoloģiju, gan fotogrāfijas veidošanu.

Jau no šodienas līdz svētdienai, Jums ir lieliska iespēja iepazīties ar SpotStudios Riga Photo Show 2013. ietvaros, kas notiek BT1 izstāžu kompleksā.

Izstādes laikā SpotStudios stendā piedāvāsim īpašu izklaides programmu:

Piektdien no 14:00 - 16:00 studijā darbosies Arvis Zēmanis ar bārmeņa šovu - gatavos dažādus kokteiļus, ko apmeklētāji varēs ne tikai nobaudīt, bet arī fotografēt.

Sestdien no 12:00 - 15:00 studijas stendā uzstāsies daudzkārtējs starptautisku konkursu laureāts, mikro maģijas meistars Valdemārs Weiss.

Svētdiena: 12:00 - 15:00 būs pavārs Arvis Zēmanis, kas gatavos dažādus ēdienus, darbosies ar ēdienu struktūrām, ko varēs vērot klātienē un fotogrāfijās.

Visas izstādes dienas stenda apmeklētājiem piedāvājam lielisku iespēju laimēt dāvanu kartes foto sesijai SpotStudios. Viss, kas jums jādara, ir jānofotografē kāds no ausgtāk minetajiem šoviem un jāizvieto uz SpotStudios Facebook profila sienas un pēc izstādes noslēguma tiks paziņoti uzvarētāji.

Bez augstāk minētās izklaides, studijas stendā izstādes laikā paralēli notiks foto sesiju paraugdemonstrējumi ar modeļiem, kas ļaus iepazīties ar studijas rokrakstu, kā arī dabā redzēt studijas profesionālo tehniku ko varam piedāvāt klientiem.

Esat laipni gaidīti SpotStudios stendā izstādē Riga Photo Show 2013, kā arī sekojiet studijas darbībai Facebook profilā http://on.fb.me/1h5MK6Z