fotoakadēmija logo lvFotoAkadēmija piedalīsies Baltijas foto un video izstādē "Riga Photo Show 2013". Izstāde norisināsies no 2013. gada 22. novembra līdz 24. novembrim starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā. Izstādes laikā aicinām uz Satikšanos ar saviem labākajiem pasniedzējiem un piedāvāsim īpašas atlaides apmācībām.

"Riga Photo Show" ir projekts tiem, kam foto un video ir darbs, aizraušanās vai nepieciešamība. Izstādē vienuviet varēs apskatīt foto un video tehnikas jaunumus, uzzināt par foto apmācības iespējām un fotogrāfijas un fototehnikas attīstības tendencēm Baltijā un pasaulē, smelties iedvesmu un informāciju, kā arī iegādāties foto un video tehniku par īpaši izdevīgām izstādes cenām. Paralēli izstādei visas trīs dienas notiks atzītu foto un video meistaru un speciālistu vadīti semināri un meistarklases gan profesionāļiem, gan iesācējiem.

Izstādes ietvaros FotoAkadēmija aicina uz tikšanos ar saviem labākajiem pasniedzējiem:

• Andrejs Saļikovs atbildēs uz interesentu jautājumiem piektdien, 22. novembrī no 10:00 līdz 19:00 un sestdien, 23.novemrī no 16:00 – 19:00.

• Māris Kundziņš dalīsies savā pieredzē sestdien, 23. novembrī no 14:00 līdz 15:30.

• Valters Preimanis stāstīs par iespējām fotografēt ar mobilo telefonu vai planšeti, piektdien, 22.novembrī 14:00-17:00.

Izstādes ietvaros FotoAkadēmija piedāvās 15% atlaidi apmācībai reģistrējoties kursiem.

Uz tikšanos FotoAkadēmijas stendā izstādē!