open caseŠī gada 17. maijā Latvijas Kultūras koledžas telpās norisināsies jau 4. fotogrāfiju portfolio skate – konkurss, kas sniedz iespēju gan pieredzējušajiem, gan jaunajiem fotogrāfiem prezentēt savus darbus plašākai publikai, kā arī saņemt pamatotu, profesionālu viedokli no jomas speciālistiem un dažādiem nozares profesionāļiem.

Fotogrāfiju portfolio skate Latvijā notikusi jau trīs reizes un iepriekšējo gadu pieredze pierādījusi to kā noderīgu veidu savas profesionālās darbības novērtēšanai un attīstības veicināšanai. Šis pasākums sniedz iespēju iepazīties ar vadošajiem speciālistiem un mākslas iestāžu vadītājiem, kā arī palīdz smelties jaunas zināšanas un piedalīties pieredzes un viedokļu apmaiņā.

Arī šogad, kā ierasts iepriekšējos gados, konkursa uzvarētājs saņems piemiņas zīmi un iespēju izstādīt savu fotogrāfiju kolekciju.

Pieteikšanās skatei notiek līdz 4. maijam, sūtot e-pastu uz Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt., iekļaujot:

- pieteikumu brīvā formā, norādot autora vārdu, uzvārdu, e-pasta adresi un tālruņa numuru;

- CV;

- Ieskatu portfolio, ar ne mazāk kā 10 JPG8 failiem, ar garāko malu 1200px pie 300 ppi, apvienotus arhivēšanas failā;

- Kolekcijas vai sērijas konceptuālo aprakstu līdz 400 rakstu zīmēm.

Maksa par dalību portfolio skatē – konkursā, piesakoties līdz 21. aprīlim, ir 25 EUR, pēc tam – 35 EUR.

Sīkāku informāciju par pasākuma norisi un recenzentu sarakstu skatīt nolikumā.

http://www.kulturaskoledza.lv/641-aicinam-pieteikties-ikgadejai-fotografiju-portfolio-skatei-konkursam-open-case

Pasākuma rīkotāji – Arno Marnics, Latvijas Kultūras koledža, Latvijas Kultūras.