SPR workshopIzsludinām pieteikšanos uz meistarklasi mākslinieku grāmatas (artist’s book) veidošanā, ko vadīs fotogrāfs un grāmatu veidotājs Niko Baumgartens (DE)! Darbnīca notiks Rīgā no 3. līdz 7. maijam.
Artist’s book ir termins, kas pēdējā laikā ir izpelnījies plašu ievērību un apzīmē grāmatas, kuras veidotas kā mākslas objekti, liekot uzsvaru uz formas un satura mijiedarbību mākslinieka vēstījuma veidošanā. Meistarklase ir paredzēta ne tikai fotogrāfiem, bet arī citiem radošo jomu pārstāvjiem, kas vēlas kādu savu jau esošu projektu pārvērst par grāmatu.
Izveidotie grāmatu maketi piedalīsies SELF PUBLISH RIGA izstādē, kas notiks no 9. līdz 11. maijam Rīgas Fotomēneša ietvaros.

Informācija par dalības noteikumiem un pieteikšanās anketa atrodami te: http://www.selfpublishriga.com/?section=workshop
Pieteikumu iesniegšanas termiņš ir 1. Aprīlis.
Darbnīca notiks Rīgas Fotomēneša un Rīga 2014 programmas ietvaros.
Paldies atbalstītājiem: KKF, Gētes Institūtam, AS Antalis, Hewlett Packard, FK, FOLD, kim? un Latvijas Laikmetīgās mākslas centram.

NB! Atgādinām, ka līdz 20.aprīlim var iesniegt gatavas mazā tirāža pašpublicētās fotogrāmatas un grāmatu maketus SELF PUBLISH RIGA konkursam un izstādei.
Vairāk info: www.selfpublishriga.com
FB: http://ej.uz/SPRiga
Ja ir kādi jautājumi, rakstiet uz Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt., Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.