iristaCanon iepazīstina ar jaunāko atjauninājumu uz mākoņtehnoloģijām balstītajam attēlu apstrādes pakalpojumam irista, kas ir tikai daļa no nākamā attīstības posma jūnijā palaistajai jaunajai platformai. Ar virkni jaunu un uzlabotu funkciju, tajā skaitā jauna dizaina optimizētu lietotāja pieredzi (UX) planšetdatoriem, iespēju veidot savus foto albumus pašā irista platformā un tos integrēt Canon kamerās, kam izveidots Wi-Fi savienojums.

Izmantojot priekšrocību integrēties ar Canon kamerām, kam izveidots Wi-Fi savienojums, jūs varēsiet izvēlēties irista kā tiešu augšupielādes iespēju savai kamerai, tādējādi nodrošinot to, ka fotoattēli tiek saglabāti platformā un ir pieejami no visām saderīgām ierīcēm, nospiežot tikai vienu pogu.

No 2014. gada decembra atjaunotā platforma būs izmantojama vairākām ierīcēm vienlaicīgi, tādējādi to varēs savietot ar lielu daļu iOS un Android planšetdatoru. UX uzlabota, lai padarītu visas irista funkcijas pieejamas planšetdatorā, kā arī optimizēta, lai atbalstītu dažāda izmēra ekrānus, apstrādājot veselas attēlu bibliotēkas pat tad, kad esat kustībā.

irista

Turklāt irista piedāvās arī Adobe™ Lightroom integrāciju, tādējādi ļaujot apstrādāt attēlus programmā Lightroom un uzglabāt tos irista platformā. Citas Lightroom integrācijas funkcijas ietver XMP formāta failu publicēšanu irista platformā, iespēju meklēt XMP datus, lai nodrošinātu attēlu filtrēšanu pēc Lightroom metadatiem, un to foto sinhronizāciju, kas pārveidoti no Lightroom formāta.

irista piedāvā dažāda veida uzglabāšanas iespējas, lai tiktu apmierinātas ikviena individuālās prasības. Starta komplektā iekļauti bezmaksas 10 GB, taču entuziasti un speciālisti, kam nepieciešams lielāks datu apjoms, var izvēlēties starp divām uzlabotām uzglabāšanas iespējām – 50 GB (4,99 € mēnesī vai 49,00 € gadā) un 100 GB (10,99 € mēnesī vai 109,00 € gadā).

Lai reģistrētos, lūdzu, apmeklējiet www.irista.com

irista