Perfektas modeļu pozasTagad ir ļoti populāri gan fotografēties, gan fotografēt modeļus, jeb parastus cilvēkus. Tas ir visai vienkārši ar digitālās tehnoloģijas palīdzību, tādēļ daudziem arī interesē kā labāk pozēt, kas jādara un kā pareizāk būtu darīt. Tas viss interesē ne tikai tos, kas pozē, bet arī pašus fotogrāfus vai stilistus, jo bieži sanāk koriģēt modeļus pašiem fotogrāfiem, lai sanāktu harmoniski un baudāms profesionāls rezultāts.

Internetā ir atrodama daudz un plaša informācija, kā arī lejupielādējamas dažādas grāmatas PDF formātā, kas bieži nav visai legālas, tādēļ piedāvājam iepazīties ar pavisam legālu un ļoti kvalitatīvu materiālu par perfektām modeļu pozām: modelposing.net.
Grāmatās bieži informācija ir ļoti vispārināta un pārāk plaši aprakstīta. Šajā grāmatā atradīsiet ļoti īsu skaidrojumu par pozēšanas, pozu, kustību un citām svarīgām niansēm. Tiesa gan visu informāciju var iegūt, ja nopirksiet grāmatu, bet tomēr pamatinformāciju sākumam varēsiet atrast. Interneta lapā būs gan skaidrojumi, gan bildes un ieteikumi par augumu, galvu, kāju un roku pozām. Iepazīstoties ar šo informāciju kļūs daudzmaz skaidrāks par pozām un to veidošanas pamatprincipiem. Tas atvieglos darbu gan fotogrāfam, gan arī modeļiem būs skaidrāks kā rīkoties un var jau laicīgi sagatavoties nākošajai fotosesijai.