Andris MalaševskisBiedrība "Septiņu virsotņu klubs" informē, ka no šā gada 1.-14.februārim TC "Sky&More" Rīgā, Duntes ielā 19a būs aplūkojama alpīnista un ceļotāja Andra Malaševska foto izstāde "Gruzija".
Izstādes mērķis ir veicināt aktīvās atpūtas popularitāti Latvijā un popularizēt Gruzijas valsti kā tūristu galamērķi.
Foto izstādes bilžu autors ir alpīnists un ceļotājs Andris Malaševskis, kas ar ceļošanu aizraujas jau vairāk kā 12 gadus. Šajā laika posmā ir pabūts Eiropas, Āzijas, Āfrikas, Ziemeļamerikas un Dienvidamerikas valstīs, uzsāks projekts "Septiņu kontinentu un to daļu augstākās virsotnes" (sasniegtas jau četru kontinentu augstākās virsotnes), pabūts tādās eksotiskās zemēs kā Tibeta, Nepāla, Čīle, Argentīna, Tanzānija un Gruzija. Divu izstādes bilžu autors ir Viesturs Silenieks.

Tieši Gruzija ir kļuvusi par zemi, kurā gribas atgriezties un iepazīt to dziļāk. Skaista un neskarta daba, viesmīlīgi cilvēki, eksotiskā virtuve, arhitektūra, alu pilsētas un, protams, Gruzijas vīns. Tas viss vienā, brīnišķīgā zemē, ko sauc par Gruziju.
Izstādē ir redzamas fotogrāfijas no kāpiena populārajā Kazbeka kalnā (5033m), Svanetijas reģiona, ziemas slēpošanas Gudauri kūrortā, Tbilisi un citām Gruzijas vietām.
Izstāde tapusi sadarbībā ar Gruzijas vēstniecību Latvijā.