Canon IXUS 310 HSCanon pieteicis satriecošo IXUS 310 HS - jaunāko skārienekrāna IXUS, kas apvieno lielisku sniegumu vājā apgaismojumā, Full HD filmu uzņemšanu un manuālu fotografēšanas vadību skaistā nerūsējošā tērauda korpusā. IXUS 310 HS ir izstrādāta lietotājiem, kuri vēlas gan lielisku sniegumu, gan stilu. Tā nodrošina labu attēlu kvalitāti un dažādas uzlabotas funkcijas, lai viegli uzņemtu skaistus fotoattēlus un satriecošus 1080p video.

Canon HS System un spilgtais, īpaši plata leņķa objektīvs ar optisko IS ļauj lietotājiem uzņemt jebkuru ainu teicamā kvalitātē. Uzlabotais Canon intuitīvais skārienjutīgais interfeiss nodrošina lielāku kontroli pār foto un video, savukārt jaunā īpašā filmu ierakstīšanas ikona - ātru pārslēgšanos no foto režīma uz video uzņemšanas režīmu un pretēji, IXUS 310 HS ir ideāla kamera jebkurā situācijā - uzņemot izcilus atvaļinājuma vakaru saulrietus, pilsētas noskaņu vai jautrus draugu portretus klubiņā. Tā apvieno lieliskus tehniskos parametrus un īpašo IXUS stilu.

Neticams sniegums vājā apgaismojumā

HS System ļauj IXUS 310 HS piedāvāt vadošu sniegumu. Lielas jutības 12,1 MP CMOS sensors mijiedarbojas ar Canon DIGIC 4 attēlu procesoru, izveidojot HS System. Tas nodrošina labāko iespējamo attēla kvalitāti, jebkuros apstākļos uzņemot attēlus ar ievērojami samazinātu traucējumu līmeni. Kamerai ir uzlabots dinamiskais diapazons, kas ļauj lietotājiem uzņemt asus un skaidrus attēlus arī vājā apgaismojumā, kad parasti būtu nepieciešama zibspuldze,.

IXUS 310 HS ir autentisks Canon 24 mm, īpaši plata leņķa, 4,4x optiskās tālummaiņas objektīvs ar spilgtu f/2.0 maksimālo atvērumu. Objektīvs ne tikai nodrošina vairāk uzņemšanas iespēju - tā dizains ļauj izmantot arī lielāku aizslēga ātrumu, uzņemot maksimālo apkārtējās gaismas daudzumu labas kadru ekspozīcijas un dabisku uzņēmumu nolūkā. Ir arī iespējams vairāk samazināt lauka dziļumu nekā ar citām kompaktkamerām, lai uzņemtu izteiksmīgākus portretus un radošus makrouzņēmumus. 4 iedaļu optiskais IS stabilizē caur objektīva elementiem ieplūstošo gaismu, samazinot sakustēšanās efektus un miglainumu, kas var rasties, fotografējot ar mazāku aizslēga ātrumu vai tālummaiņas telefoto tvērumā.

HS System, f/2.0 objektīva un uzlabotā optiskā IS sadarbība veido ideālu rīku asāku un skaidrāku attēlu uzņemšanai jebkādos apstākļos, īpaši vājā apgaismojumā.

Skārienekrāna vadība, intuitīvs interfeiss

Lielais 8,0 cm (3,2"), 460 000 punktu izšķirtspējas PureColor II Touch LCD piedāvā lieliskus kontrastus un krāsu atveidi, savukārt platais skata leņķis ļauj vienkārši kadrēt un parādīt attēlus. Canon uzlabotais, pielāgojamais skārienjutīgais ekrāna interfeiss ļauj izkārtot dažādu kameras iestatījumu ikonas atbilstoši lietotāja vēlmēm. Touch AF iestata fokusa lauku ar vienkāršu pieskārienu, savukārt Touch Actions un Tap Control piedāvā vieglu un intuitīvu veidu, kā vadīt kameru ar vienkāršām, iepriekšnoteiktām kustībām dažādām funkcijām, piemēram, pārskatot attēlu bibliotēku vai mainot attēlus ekrānā.

Viegli uzņemt Full HD video

IXUS 310 HS īpašnieki var izcilā kvalitātē iemūžināt īpaša mirkļa noskaņu, izmantojot Full HD filmu ierakstīšanu ar stereo skaņu. Optisko tālummaiņu var izmantot arī filmēšanas laikā, un Smart Auto in Movie nodrošina papildu atbalstu, optimizējot kameras iestatījumus atbilstoši fotografējamās ainas apstākļiem.

Ir iekļauts arī Dynamic Image Stabilizer, ļaujot lietotājiem uzņemt vienmērīgāku un stabilāku video, - pat ja tiek filmēts ejot vai pārvietojoties kustībā esošā automašīnā.

Lai izveidotu stāstu par to, kas notiek aiz fotoattēliem, jaunā Movie Digest funkcija pirms fotoattēla uzņemšanas automātiski ieraksta līdz četrām sekundēm ilgus video, ko pēc tam apvieno jautrā, spontānā videoklipā.

Lietotāji tagad var uzņemt video iFrame formātā, kam pirms importēšanas nav nepieciešama transkodēšana. Tādējādi pārsūtīt un rediģēt nofilmēto iespējams ātrāk un vieglāk. HDMI-CEC saderība ļauj kameru pievienot arī HDTV un vadīt ar TV tālvadības pulti, lai izbaudītu notvertos mirkļus lielajā ekrānā.

Liela ātruma uzņemšana

CMOS sensors nodrošina dažādas liela ātruma uzņemšanas funkcijas, kas piedāvā vairāk radošu iespēju. Best Image Selection lielā ātrumā uzņem piecus secīgus attēlus, novērtējot visus kadrus un izvēloties labāko, ko saglabāt atmiņas kartē. IXUS 310 HS var uzņemt pilnas izšķirtspējas fotoattēlus līdz 3,4 kadriem/s un 8,2 kadrus/s ar samazinātu 3,0 MP izšķirtspēju High-speed Burst režīmā. Handheld Night Scene režīms ļauj uzņemt vairākus vienas ainas kadrus, ko pēc tam apvieno, lai radītu vienu pēc iespējas skaidrāku attēlu ar vislabāko ekspozīciju.

IXUS 310 HS ir arī Super Slow Motion Movie režīms, kas ļauj lietotājiem palēnināt ātras darbības atveidi, piemēram, sporta aktivitātes, uzņemot ainu ar VGA izšķirtspēju un ātrumu 120 kadri/s (fps) vai 320 x 240 izšķirtspēju un ātrumu 240 kadri/s. 30 kadru/s atskaņošana ļauj lietotājiem analizēt kustību, piemēram, golfa sitienu, vai pievienot darbībai dramatisku noskaņu.

Vadība un radošs atbalsts

Prasmīgāki lietotāji novērtēs diafragmas un aizslēga ātruma kontroli, ko atbilstoši nodrošina Av un Tv režīmi. Savukārt lietotājiem, kuri labprātāk izvēlas vienkārši "notēmēt un knipsēt", patiks jaunākais Smart Auto režīms, kas tagad atpazīst līdz 32 ainām, uzņemot labi eksponētus attēlus bez manuālas kameras iestatījumu maiņas. Jaunā Advanced Subject Detection tehnoloģija ļauj kamerai noteikt un izsekot kustīgus objektus, pat ja tie nav cilvēki, savukārt Servo AF/AE nodrošina, lai objekts paliktu fokusā un būtu pareizi eksponēts līdz pat attēla uzņemšanas brīdim.

Seši radoši uzņemšanas veidi nodrošina iespēju radīt dažādus efektus. Papildus Fish-eye efektam, Super Vivid un Poster efektiem, jaunais Toy Camera efekts piešķir attēliem retro izskatu, savukārt Monochrome rada noskaņas attēlus sēpijas, melnbaltos vai citos monohromos toņos.

Canon populāro Miniature efektu var piemērot gan foto, gan video, ierakstot 1,5; 3 vai 6 kadrus sekundē filmu režīmā, lai radītu palēninātās filmas efektu miniatūrā izmērā. Multi-Aspect uzņemšana ļauj kadrēt oriģinālattēlu 3:2, 4:3, 1:1 un 16:9, lai jau iesākumā radītu vēlamo efektu.

Vēl lielāku pielāgojamību nodrošina Smart Shutter, ļaujot viegli iekļauties uzņemamajā attēlā. Pateicoties Face Detection tehnoloģijai, aizslēgs var tikt iedarbināts, kad kadrā parādās jauna seja vai starojošs smaids, vai pat piemiedzot ar aci.

Kopīgojiet stāstus ar CANON iMAGE GATEWAY

IXUS 310 HS īpašnieki var pievienoties CANON iMAGE GATEWAY - foto un video attēlu kopīgošanas vietnei tiešsaistē. Lietotāji var izmantot priekšrocības, ko sniedz 2 GB vieta simtiem augstas kvalitātes attēlu uzglabāšanai. Tiek atbalstīta arī mobilā pārlūkošana, ļaujot draugiem un radiem apskatīt attēlus, esot ceļā.

IXUS 310 HS - galvenās funkcijas:

  • HS System (12,1 MP);
  • f/2.0, 24 mm, 4,4x tālummaiņa. Optiskais IS;
  • Nerūsējoša tērauda korpuss;
  • 8,0 cm (3,2") PureColor II Touch LCD;
  • Full HD ar optisko tālummaiņu. Dinamiskais IS;
  • Smart Auto (32 ainas);
  • Ātrdarbības nepārtraukta uzņemšana un Super Slow Motion Movie;
  • Movie Digest;
  • iFrame video;
  • Radoši režīmi un manuālā vadība.