Canon PIXMA iX6550Canon paziņojis par kompaktākā A3+ printera izlaišanu PIXMA klāstā. Jaunajam PIXMA iX6550 ir uzlabots ātrums un programmatūra, turklāt tas ir par aptuveni 30 procentiem mazāks kā tā priekštecis. Stilīgā dizaina printerim ir nepieciešama pavisam neliela vieta uz galda, turklāt tas pieejams par saprātīgu cenu.

PIXMA iX6550 aizvieto tā priekšgājēju PIXMA iX4000. Tas ir lieliski piemērots mājas un biroja lietotājiem, kas vēlas iegūt labākās kvalitātes attēlus vai dokumentus. PIXMA iX6550 nodrošina visas nepieciešamās funkcijas, lai veiktu uzņēmuma ikdienas darbus, tostarp liela izmēra izklājlapu, informatīvu izdevumu un grafiku drukāšanu.

Uzlabota drukāšanas kvalitāte

PIXMA iX6550 ir 5 atsevišķas tintes, ko var nomainīt savrupi, tādējādi optimizējot tintes lietojumu, un papildu melna tinte skaidram tekstam. PIXMA iX6550 izmanto krāsu tintes, nodrošinot izcilas kvalitātes fotoattēlus ar vismaz 1 pikolitru lieliem tintes pilieniem un maks. 9 600 dpi drukas izšķirtspēju. PIXMA iX6550 ir neticams ISO ESAT ātrums - apm. 11,3 att./min vienkrāsainu un 8,8 att./min krāsainu dokumentu drukāšanā. Tas var izdrukāt laboratorijas kvalitātes 10 x 15 cm attēlu bez ierāmējuma aptuveni 36 sekundēs[1].

Praktiski risinājumi un programmatūra

Pateicoties izcilai programmatūrai, PIXMA iX6550 ir daudzveidīga un radoša izvēle tiem, kuri vēlas uzlabotu funkcionalitāti. Easy-WebPrint EX spraudnis piedāvā gudru, turklāt vienkāršu tīmekļa drukāšanu, ļaujot lietotājiem izgriezt, kombinēt un drukāt lapas no dažādām tīmekļa vietnēm. PIXMA iX6550 lietotājiem ir piekļuve arī Solution Templates, lai mazie uzņēmumi varētu lejupielādēt un pielāgot vispārējus ziņojumus, izvēlnes un pārdošanas materiālu aprakstus. Veidnes ir saderīgas ar Microsoft Word un palīdz ātri izveidot profesionāli noformētus dokumentus. Uzlabotā Canon Easy-PhotoPrint EX programmatūra ļauj viegli drukāt attēlus, turklāt tai ir tieša piekļuve Flickrâ.

Canon unikālā Full HD Movie Print ļauj lietotājiem drukāt attēlus, izvēloties vienu kadru no full HD filmas, kas uzņemta ar noteiktām Canon Digital SLR vai Canon Digital fotokamerām.

Lietojot autentiskās tintes, PIXMA iX6550 ir ChromaLife 100+ ilgmūžīgiem, skaistiem attēliem. Papildu lietotāji var piekļūt arī CREATIVE PARK PREMIUM, lai drukātu un izmantotu augstas kvalitātes profesionālo saturu, tostarp ekskluzīvas slavenu mākslinieku darbu reprodukcijas.

Pieejamība

PIXMA iX6550 būs pieejami Latvijā no 2011. gada aprīļa.

PIXMA iX6550 - galvenās funkcijas:

  • Izcili kompakts un stilīgs A3+ printeris, kas ideāli piemērots lietošanai mājās vai nelielā birojā;
  • Laboratorijas kvalitātes izdrukas ar min. 1 pikolitra tintes pilieniem un līdz pat 9600 dpi
  • 5 atsevišķas tintes kasetnes, lai samazinātu nelietderīgu patēriņu un izmaksas
  • Liels dokumentu drukāšanas ātrums - ISO ESAT 11,3 att./min vienkrāsainām un 8,8 att./min krāsainām izdrukām;
  • Kvalitatīva 10 x 15 cm fotoattēla izdruka bez ierāmējuma apm. 36 sekundēs
  • Pateicoties Solution Templates, veidojiet profesionālus reklāmas materiālus;
  • Ar Full HD Movie Print izdrukājiet kvalitatīvus fotoattēlus no filmām, kas uzņemtas ar noteiktām Canon kamerām;
  • Efektīva tīmekļa satura drukāšana ar Easy-WebPrint EX;
  • Piekļuve ekskluzīvam profesionālam saturam ar CREATIVE PARK PREMIUM;
  • ChromaLife100+ tehnoloģija ilgmūžīgiem, skaistiem fotoattēliem.

[1] Detalizētu aprakstu skatiet specifikācijās