Canon PowerShot A2200Canon laidis klajā divus jaunus PowerShot modeļus, kas digitālo kameru tirgū ievieš jauna līmeņa izklaidējošu, radošu un vieglu fotografēšanu. PowerShot A2200 un PowerShot A1200 apvieno Canon zināšanas HD video uzņemšanā un viegli lietojamus fotografēšanas režīmus, tostarp Smart Auto, - lai ikviens varētu iegūt izcilus rezultātus ar vienu vienīgu pieskārienu pogai.

PowerShot A2200 ir līdz šim smalkākais A sērijas modelis, tas darbojas ar uzlādējamu litija-jonu akumulatoru un ir pieejams melnā, sarkanā, sudraba un zilā krāsā. Tā ir portatīva un daudzveidīga kamera, ko viegli lietot. PowerShot A1200 ir pieejama sudraba vai melnā krāsā, darbojas ar AA baterijām un ir ideāli piemērota ikdienas lietošanai - to ir ērti turēt, un optiskais skatu meklētājs ļauj viegli kadrēt attēlus.


Canon sniegums par saprātīgu cenu

Canon ir izmantojis savu ilgo attēlveidošanas pieredzi, lai PowerShot A2200 un PowerShot A1200 jums sniegtu pārliecinošu dizaina, izcilas attēlu kvalitātes un vieglas lietošanas apvienojumu, ko pircēji sagaida no PowerShot kamerām. PowerShot A2200 ir 14,1 MP, bet PowerShot A1200 - 12,1 MP sensors, lai lietotāji varētu izdrukāt liela formāta attēlus vai radoši izgriezt kādu attēla daļu.
Abiem modeļiem ir īsts Canon 28 mm platleņķa objektīvs ar 4x optisko tālummaiņas diapazonu no ekvivalenta 35 mm fokusa diapazona 28 - 112 mm, lai uzņemtu dažādus objektus - sākot ar lielas grupas kopuzņēmumiem līdz portretiem, kā arī ziedu vai kukaiņu makroattēliem.

Abiem modeļiem ir liels, 6,8 cm (2,7") 230k punktu LCD ekrāns, lai fotografēšanas laikā viegli kadrētu un pēc tam ērti pārlūkotu uzņemto. Intuitīvais režīmu taustiņš ļauj ātri un vienkārši piekļūt dažādajiem uzņemšanas režīmiem. Turklāt lietotāja interfeiss ar padomiem un ieteikumiem palīdz lietotājiem labāk izprast kameras iestatījumus un funkcijas.

Vieglāk uzņemt izcilus attēlus

Jaudīgā Canon DIGIC 4 attēlu apstrāde nodrošina izcilu attēlu kvalitāti, īpaši ātru atbildes laiku un dažādu radošo un praktisko režīmu atbalstu.

Abiem modeļiem ir arī jaunākā Canon Smart Auto versija - tas ir pilnīgi automātisks režīms, kas var noteikt līdz pat 32 dažādām ainām, lai lietotājiem būtu viegli uztvert jebkura objekta precīzus, augstas kvalitātes attēlus dažādā apgaismojumā. Smart Auto nosaka objektus dažādos apstākļos, gan spilgti izgaismotus portretus, gan ainavas ar zilām debesīm. Kad aina ir noteikta, Smart Auto automātiski pielāgo kameras iestatījumus, lai uzņemtu izcilu attēlu, un nekavējoties reaģē, ja kadrējums mainās.

Ja objekts atrodas kustībā, Smart Auto var izmantot Face Detection tehnoloģiju un jauno Advanced Subject Detection tehnoloģiju, lai automātiski noteiktu galveno objektu, cilvēku vai priekšmetu un izsekotu līdz mirklim, kad tiek nospiests aizslēgs. Tādējādi tiek nodrošināts fokusēts un labi eksponēts attēls.
Canon PowerShot A1200
Fotografējot vietās, kur nav atļauts lietot zibspuldzi, piemēram, muzejos, jaunais Discreet režīms izslēdz zibspuldzi un visas kameras skaņas, lai attēlus varētu uzņemt, nevienu netraucējot. Īpašais Blur Reduction režīms ir ideāli piemērots fotografēšanai vājā apgaismojumā, kad mazākā kameras vai objekta sakustēšanās var ietekmēt attēla skaidrību. Šis samazinātās izšķirtspējas režīms automātiski uztvers objekta kustību un ainas spilgtumu, mazinot miglainumu un nodrošinot asus, skaidrus rezultātus.

Papildus abu kameru fantastiskajām fotoattēlu uzņemšanas iespējām tām ir arī 720p HD video uzņemšanas iespēja, lai ierakstītu augstas izšķirtspējas filmas.
Ir arī iekļauts Miniature efekts Movie režīmā, lai lietotāji varētu uzņemt palēninātās filmas miniatūrā mērogā.

Radošā brīvība - funkcijas, kas padara fotografēšanu izklaidējošu
Tiem, kuri paši vēlas regulēt iestatījumus vai piešķirt attēliem kaut ko no sevis, Live View Control režīms nodrošina iespēju manuāli mainīt spilgtumu, krāsu un toni, nekavējoties parādot rezultātu LCD ekrānā, pirms attēls tiek uzņemts. Papildus Miniature efektam citi radošie filtri ietver Fish-eye, Super Vivid un Poster efektu. Jaunais Toy Camera efekts ļauj uzņemt retro izskata attēlus, savukārt Monochrome rada noskaņas attēlus sēpijas, melnbaltos vai citos monohromos toņos.Papildus Smart Shutter ar Face Detection tehnoloģiju ļauj fotogrāfam iekļūt kadrā, aktivizējot aizslēgu ar smaidu, acs piemiegšanu vai vienkārši parādoties kadrā vēl vienai sejai - ideāli pašportretu vai grupas uzņēmumu gadījumos.

Viegli fotografējiet, organizējiet un kopīgojiet
Dalīties īpašos mirkļos ar ģimeni un draugiem nekad nav bijis tik vienkārši. PowerShot A2200 un PowerShot A1200 īpašnieki kļūst par CANON iMAGE GATEWAY biedriem un var izmantot līdz 2 GB bezmaksas drošas tiešsaistes vietas, lai augšupielādētu un kopīgotu foto un video attēlus.

PowerShot A2200 - galvenās funkcijas:
• 14,1 MP
• 28 mm plats, 4x tālummaiņas objektīvs
• 6,8 cm (2,7") LCD
• Smart Auto, Easy režīms, padomi un ieteikumi
• HD filmas (720p)
• Blur Reduction režīms
• Live View Control un radošie filtri
• Face Detection, Auto Red-Eye Correction funkcijas
• DIGIC 4
• Litija jonu akumulators
PowerShot A1200 - galvenās funkcijas:
• 12,1 MP
• 28 mm plats, 4x tālummaiņas objektīvs
• 6,8 cm (2,7") LCD un optiskais skatu meklētājs
• Smart Auto, Easy režīms, padomi un ieteikumi
• HD filmas (720p)
• Blur Reduction režīms
• Live View Control un radošie filtri
• Face Detection, Auto Red-Eye Correction funkcijas
• DIGIC 4
• AA baterijas