Canon PowerShot A3200 ISCanon prezentējis jauno PowerShot A3200 IS, kas apvieno augstas kvalitātes attēlveidošanu un plašu radošo funkciju klāstu gaišā, krāsainā korpusā, lai fotografēt būtu vieglāk un patīkamāk. PowerShot A3200 IS uzņem augstas izšķirtspējas fotoattēlus un optiski stabilizētus 720p HD video. Tas ir ārkārtīgi viegli lietojams, daudzveidīgs un noderīgs tiem, kuri vēlas satriecoši detalizēti uztvert vislabākos mirkļus.

Modelis ir PowerShot A sērijas izcilo A3000 IS un A3100 IS pēctecis, tas ir viegls un stilīgs, ar izturīgu metāla korpusu, kas atgādina par stabilo sniegumu, kāds raksturīgs visiem Canon izstrādājumiem. Ļaujot lietotājiem ieviest fotografēšanā krāsas pat pirms pirmā attēla uzņemšanas, PowerShot A3200 IS ir pieejams rozā, oranžā, sudraba un ūdens krāsā.

Canon kvalitātes attēlveidošana

Modelim ir augstas izšķirtspējas - 14,1 MP - attēlu sensori. Šāda izšķirtspēja ļauj lietotājiem izdrukāt A2 formāta fotogrāfijas, nezaudējot kvalitāti, vai arī izgriezt interesantākās attēla daļas. Canon jaunākā DIGIC 4 attēlu apstrāde nodrošina ātru darbību un izcilas kvalitātes kadrus.

Īsts Canon 28 mm platleņķa objektīvs ar 5x optisko tālummaiņu nodrošina ērtu lietošanu visos dzīves gadījumos: ģimenes saietos, brīvdienās vai vakara pasākumos. Daudzveidīgais tālummaiņas diapazons nodrošina to, ka kadrā iekļūst ikviens, turklāt jūs varat piekļūt tuvāk fotografējamajam objektam, lai uzņemtu portretu. Kamerās ir iestrādāts nepārspētais objektīva nobīdes optiskais IS, kas samazina kameras sakustēšanās efektus, kuri, fotografējot vājā apgaismojumā vai ar telefoto tālummaiņas tvērumu, var padarīt uzņēmumus miglainus. Tas ļauj lietotājiem uzņemt asus attēlus ar pilnu izšķirtspēju līdz 1/8 no gaismas, nekā būtu iespējams bez attēlu stabilizācijas.

Izcili attēli jau ar pirmo klikšķi

PowerShot A3200 IS ļauj ikvienam viegli uzņemt fantastiskus fotoattēlus, iemūžinot pasākumu, īpašu mirkli vai aizraujošu piedzīvojumu. Modelim ir jaunākā Canon Smart Auto režīma versija, kas nekavējoties izvērtē katru situāciju atbilstoši dažādiem faktoriem un izvēlas vienu no 32 ainām, tad automātiski noregulē kameras iestatījumus, lai uzņemtu skatu vislabākajā veidā, fotogrāfam nepakustinot ne pirkstu.

Smart Auto apvieno Face Detection tehnoloģiju un jaunāko Advanced Subject Detection tehnoloģiju, dodot iespēju ainā atpazīt un nofiksēt kustīgus objektus vai cilvēkus un tādējādi ļaujot viegli uzņemt darbību. Servo AF/AE nodrošina, ka vienreiz atpazīts objekts paliek fokusā un ir pareizi eksponēts līdz mirklim, kad aizslēgs tiek nospiests un attēls ierakstīts.

Pateicoties uzlabotajām i-Contrast un Smart Flash Exposure funkcijām, Smart Auto uzņem objektus izcili detalizēti, samazinot asu ēnu veidošanos un pārmērīgi eksponētas gaismas. Motion Detection tehnoloģija uztver arī kameras vai objekta kustību, automātiski izvēloties optimālo aizslēga ātruma un ISO jutības kombināciju, nodrošinot asus attēlus ar samazinātiem traucējumiem. Pat vissarežģītākajos apstākļos, piemēram, ja objekti atrodas spilgtā apgaismojumā vai ir izgaismoti no aizmugures, Smart Auto režīmā ainu var noteikt un uzņemt automātiski.

Tiem, kuri vēlas vienkārši notēmēt un knipsēt, Easy režīms bloķē lielāko daļu pogu, un ekrānā vairs nav redzamas ikonas, lai pat visnepieredzējušākais lietotājs varētu uzņemt lieliskus attēlus. Mīļākos attēlus nekavējoties var ērti apskatīt lielajā 230 000 punktu ekrānā. PowerShot A3200 IS ir 6,7 cm (2,7") LCD, ar pieciem spilgtuma iestatījumiem. Quick Bright funkcija ar vienu pogas pieskārienu nekavējoties pilnībā izgaismo ekrānu, kas ir īpaši praktiski, to skatot spilgtā apgaismojumā. Turklāt padomi un ieteikumi ekrānā nodrošina katras funkcijas īsu aprakstu, ļaujot lietotājiem ātri iepazīties ar kameras izvēlni.

Jaudīgs, radošs atbalsts ikvienam

720p augstas izšķirtspējas video funkcija ir izcili piemērota, lai lietotāji varētu ierakstīt īpašos momentus ar bagātīgām detaļām - ierakstot H.264 formātā, kas ļauj kartē saglabāt vairāk video nekā standarta MJPEG. Pirmo reizi PowerShot A sērijā modelim ir arī Canon Dynamic optiskais IS, kas samazina kustības izraisītos efektus, ja ieraksts tiek veikts kustībā, palīdzot uzņemt vienmērīgākus, asākus video.

Modelim ir seši radošie filtri, kas attēliem piešķir atšķirīgu perspektīvu. Papildus Miniature, Fish-eye, Super Vivid un Poster efektiem ir pievienoti divi jauni filtri, lai lietotāju eksperimentēšanas iespējas būtu plašākas. Jaunais Toy Camera efekts ļauj uzņemt retro izskata attēlus, savukārt Monochrome rada noskaņas attēlus sēpijas, melnbaltos vai citos monohromos toņos. Canon populāro Miniature efektu var piemērot gan foto, gan video, ierakstot 1,5; 3 vai 6 kadrus sekundē filmu režīmā, lai radītu palēninātās filmas efektu miniatūrā izmērā.

Ja lietotāji vēlas izbaudīt iestatījumu regulēšanu, īpaši nepārzinot manuālos iestatījumus, Live View Control ļauj regulēt attēlu pamatiestatījumus, piemēram, spilgtumu, krāsas vai toņus. Katrs iestatījums tiek uzreiz atainots LCD ekrānā, ļaujot priekšapskatīt dažādus efektus kadrēšanas laikā, pirms attēlu uzņemšanas.

Modelis nodrošina dažādus inovatīvus veidus, lai uzņemtu pašportretus vai fotogrāfs būtu redzams grupas uzņēmumā. Smart Shutter ar Face Detection tehnoloģiju ļauj lietotājiem aktivizēt aizslēgu, pasmaidot, piemiedzot ar aci vai vienkārši parādoties kadrā jaunai sejai. Jaunais Discreet režīms ir ideāls uzņemšanai klusā vidē, kur nav atļauts izmantot zibspuldzi, piemēram, ceremoniju laikā vai muzejos, ļaujot turpināt fotografēšanu bez skaņas, fokusa gaismiņas un zibspuldzes.

Kopīgojiet mirkļus kamerā un tiešsaistē

PowerShot A3200 IS īpašnieki automātiski kļūst par CANON iMAGE GATEWAY biedriem un var izmantot 2 GB bezmaksas drošas tiešsaistes vietas, lai augšupielādētu savus mīļākos foto un video attēlus.

PowerShot A3200 IS - galvenās funkcijas:

  • 14,1 MP
  • 28 mm plats, 5x tālummaiņas objektīvs
  • Optiskā Image Stabilizer funkcija
  • 6,7 cm (2,7") LCD
  • Smart Auto, Easy režīms, padomi un ieteikumi
  • HD filmas (720p) ar Dynamic IS
  • Live View Control un radošie filtri
  • Face Detection, Auto Red-Eye Correction funkcijas
  • DIGIC 4
  • Litija jonu akumulators