Nikon COOLPIX L120Nikon Europe ir papildinājis aizraujošo un ērti lietojamo COOLPIX sērijas kameru klāstu ar trīs jauniem modeļiem. Jaunās kameras ir aprīkotas ar daudzām noderīgām automātiskajām funkcijām, tādēļ ir viegli uzņemt nevainojamas fotogrāfijas. Modeļu S2500, L23 un L120 klāstā ikviens atradīs sev piemērotu kameru.

"Jaunajā modeļu klāstā sev piemērotu kameru atradīs ikviens - gan iesācējs, gan profesionālis. Neatkarīgi no izvēlētā modeļa varat būt drošs, ka jebkura no šīm kamerām nodrošinās Nikon kvalitāti un lieliskus attēlus varēsiet uzņemt tik viegli, cik vien tas var būt iespējams," saka Sanders Vanvelzens (Sander van Velzen), Nikon Europe klientu produktu daļas vadītājs.

Moderna un vienkārša - kamera COOLPIX S2500

Nikon COOLPIX S2500

Uzņemiet fotogrāfijas stilīgi un ērti - augstas kvalitātes kamera COOLPIX S2500 piedāvā iespaidīgas iespējas. Kamerai ir moderns dizains, plāns (20 mm) alumīnija korpuss un iespaidīgs funkciju klāsts, tādēļ kameru ir aizraujoši un ērti lietot jebkurā laikā un vietā.

Kameras S2500 precīzais NIKKOR platleņķa 4x tālummaiņas objektīvs un 12 megapikseļu attēla sensors savstarpēji papildina viens otru, tādējādi radot pārsteidzoši detalizētus attēlus, ko viegli iespējams palielināt līdz izcilas kvalitātes plakāta izmēram. Lai attēlos lieliski izskatītos pat viskautrīgākās personas, kam nepatīk fotografēties, Nikon viedportretēšanas sistēmā ir apvienotas tādas funkcijas kā smaida taimeris, mirkšķināšanas pārbaude un sejas krāsas izlīdzināšana, taču fotogrāfijas var arī ērti priekšskatīt un rediģēt kameras lielajā 6,7 cm (2,7 collu) šķidro kristālu monitorā.

Kamera ir gan ērti pārnēsājama, gan vienkārši lietojama - to nodrošina arī vairākas automātiskās funkcijas. Izmantojot vienkāršo automātisko režīmu, visi kameras iestatījumi tiek optimizēti atbilstoši uzņemšanas apgaismojuma apstākļiem, savukārt, izmantojot sižeta automātisko atlasītāju, tiek atlasīts optimālākais sižeta režīms populārām fotografēšanas situācijām. Neatkarīgi no tā, vai slēpojat, atrodaties pludmalē vai ārpus pilsētas, izmantojot kamerā COOLPIX S2500 pieejamos daudzos sižeta režīmus, iestatījumi tiks automātiski optimizēti atbilstoši 17 populāriem fotografēšanas stiliem, efektiem un atrašanās vietām. Kamerai ir arī objekta kustības paredzēšanas autofokusa (AF) režīms, kuru izmantojot kamera tiks fokusēta uz izvēlēto objektu, pat ja šis objekts pārvietosies. Toties iebūvētā pretizplūšanas tehnoloģija automātiski izlabo izplūdušus attēlus četros dažādos veidos.

Kamera COOLPIX S2500 ir pieejama četrās krāsās: sarkanā, rozā, melnā un sudraba krāsā.

Lieliski piemērota iesācējiem - kamera COOLPIX L23

Nikon COOLPIX L23

Kamera COOLPIX L23 ir lieliska pirmā kamera ikvienam, kas sper pirmos soļus fotografēšanā, un ikviens ģimenes loceklis varēs viegli uzņemt satriecošus attēlus.

Automātisko funkciju klāsts nodrošina fotogrāfiju uzņemšanu bez jebkādām raizēm. Neatkarīgi no atrašanās vietas un uzņemamā objekta, izmantojot vienkāršo automātisko režīmu, visi kameras iestatījumi tiek optimizēti atkarībā no apgaismojuma apstākļiem, nodrošinot iespaidīgus attēlus. Iebūvētā elektroniskā vibrāciju samazināšanas un kustības uztveršanas funkcija novērš kameras drebēšanu un apvienojumā ar 10,1 megapikseļa izšķirtspējas CCD matricas attēla sensoru nodrošina satriecoši detalizētus attēlus, kurus ir vērts pārveidot pārsteidzoši lielos izmēros. Viedportretēšanas sistēmā ir apvienotas tādas funkcijas kā smaida taimeris un sejas krāsas izlīdzināšana, kas nodrošina nevainojamu portretu uzņemšanu.

Kameras COOLPIX L23 platleņķa 5x tālummaiņas objektīvs ļauj tvert gan asus tuvplānus, gan lieliskas grupas fotogrāfijas, savukārt, lielajā 6,7 cm (2,7 collu) šķidro kristālu monitorā attēlus var ērti rediģēt. Ērtu lietošanu nodrošina lielas pogas un īpašie uzņemšanas un atskaņošanas režīmi. Kamerai ir nepieciešamas parastās AA izmēra baterijas, tādēļ to ir viegli darbināt un ērti paņemt visur līdzi.

Iespaidīga un daudzpusīga - kamera COOLPIX L120

Nikon COOLPIX L120

Kamera COOLPIX L120 ir aprīkota ar objektīvu, kam ir lieliska tālummaiņa, un ar HD (720p) video ierakstīšanas iespēju, tādēļ tā ir īpaši viegli lietojama, lai jūs vienmēr varētu tvert visus svarīgākos mirkļus.

NIKKOR platleņķa 21x tālummaiņas objektīvs nodrošina vienreizēju precizitāti un asu izšķirtspēju, izmantojot aptvērumu no 25 mm platleņķa līdz 525 mm īpašajam telefoto aptvērumam. Uzņemot fotogrāfijas vai video, unikālā tālummaiņas vadība objektīva sānā nodrošina vienmērīgu un stabilu tālummaiņu visā tālummaiņas diapazonā. 14,1 megapikseļa CCD matricas attēla sensors un četras atšķirīgas pretizplūšanas funkcijas nodrošina asus attēlus katru reizi un neatkarīgi no uzņemšanas attāluma.

Izmantojot kameras COOLPIX L120 īpašo video ierakstīšanas pogu, varat ērti pārslēgties no burvīgu attēlu uzņemšanas uz izteiksmīgu HD (720p) video filmēšanu ar stereo skaņu un otrādi. Filmēšanas laikā ir pieejama optiskā tālummaiņa ar autofokusu, turklāt fotogrāfijas un video var ērti skatīt lielajā 7,5 cm (3 collu), 921 tūkst. punktu šķidro kristālu monitorā ar augstu izšķirtspēju. Kamerā ir iebūvēts arī HDMI minisavienotājs, tādēļ kameru var pievienot augstas izšķirtspējas (HD) televizoram, lai uzņemtos video skatītu mājās kopā ar ģimeni un draugiem.

Kamerai ir nepieciešamas parastās AA izmēra baterijas, tādēļ nekad nav jāuztraucas par strāvas izbeigšanos - neatkarīgi no tā, vai atrodaties mājās vai ceļojat.

Kamera COOLPIX L120 ir pieejama divās krāsās: melnā un sarkanā krāsā.

ViewNX 2

ViewNX 2 ir universāla programmatūras pakotne, ko var izmantot, lai ātri un ērti importētu, pārlūkotu, rediģētu un koplietotu nekustīgus attēlus un video. Uz īpaši veiksmīgās programmatūras ViewNX balstītā pakotne ViewNX 2 ir lietotājam draudzīgs komplekts. Tas nodrošina ļoti plašu funkciju klāstu, kas ievērojami pārsniedz datora operētājsistēmā ietvertās funkcijas. Jaunās uzlabotās video rediģēšanas funkcijas ir tādas pašas kā Nikon godalgotajām digitālajām vienobjektīva spoguļkamerām, un šīs funkcijas lietotājiem ļauj radīt izcilus videoierakstus. Programmatūras pakotne ViewNX 2 ir ietverta visu Nikon digitālo kameru komplektācijā, kā arī to var bez maksas lejupielādēt.

Sistēma EXPEED C2

Sākotnējā EXPEED attēlu apstrādes sistēmā bija ietvertas visas Nikon ilgstošās pastāvēšanas laikā izstrādātās tehnoloģijas un uzkrātā pieredze. Tagad jaunākā Nikon izslavētās sistēmas versija EXPEED C2 sniedz vēl plašākas fotografēšanas iespējas, nodrošinot uzlabotu video ierakstīšanu, augstas jutības veiktspēju un maksimālu attēla kvalitāti. EXPEED C2 maksimāli palielina sensora veiktspēju, nodrošinot skaidrus, reālistiskus fotoattēlus un video ar košām krāsām, samazinātu trokšņu līmeni un vienmērīgām toņu pārejām.

Pakalpojums Nikon my Picturetown

Tagad varat droši dublēt savus attēlus, izmantojot my Picturetown (www.mypicturetown.com) - bezmaksas tiešsaistes digitālo fotogrāfiju uzglabāšanas un koplietošanas pakalpojumu, ko piedāvā Nikon. Ērti kopīgojiet fotogrāfijas ar draugiem un kārtojiet īpašās atmiņas tiešsaistes kolekcijās. Jūs iegūstat 2 GB brīvas vietas, ko varat izmantot, lai glabātu tūkstošiem atmiņu. Ja ir nepieciešams saglabāt vairāk attēlu, jebkurā brīdī varat jaunināt dalību uz zelta kontu.