Canon Speedlite 320EXCanon informējis par Speedlite 320EX un Speedlite 270EX II - diviem jaunumiem savā vadošajā EX Speedlite klāstā. Katrs jaunais modelis ir izstrādāts EOS Digital SLR (DSLR) lietotājiem, kuri vēlas izmantot radošas apgaismojuma tehnikas, lai veidotu saistošākus attēlus. Tādējādi tas ir ideāli piemērots eksperimentiem ar dažādu apgaismojumu un ārpus kameras atbalstu, ļaujot lietotājiem mainīt objekta apgaismojumu un piešķirt ainai noskaņu.

Speedlite 270EX II aizvieto Speedlite 270EX Canon Speedlite klāsta iesācēju līmenī un tā ir ideāli piemērota lietojumam ar jaunajām EOS 600D un EOS 1100D DSLR. Savukārt Speedlite 320EX ir kompakta, jaudīga un daudzveidīga zibspuldze vidēja līmeņa kameru īpašniekiem, kuri vēlas vairāk kontroles pār apgaismojumu. Abi jaunie modeļi ir saderīgi ar Canon attālumam piesaistīto E-TTL II sistēmu, un tos var izmantot uz kameras vai kā pakārtotas ierīces, ko vada galvenā ierīce vai EOS 600D, EOS 60D un EOS 7D iestrādātais Speedlite raidītājs. Abi modeļi piešķir jaunu dimensiju portretiem vai klusās dabas kadriem, tāpēc tie ir ideāli piemēroti radošākai uzņemšanai mājas studijā vai vispārējai lietošanai.

Speedlite 270EX II - kompakta, kabatā ievietojama gaisma

Canon Speedlite 270EX IISpeedlite 270EX II ir kompakta, jaudīga zibspuldze ar sniedzamību 27 (m/ISO 100) un ātru, klusu pārstrādi starp kadriem. Tā ir ideāli piemērota lietotājiem, kuri vēlas nelielu, kabatā ievietojamu zibspuldzi. Zibspuldzes iestatījumus var manuāli vadīt ar kameras izvēlnes sistēmas starpniecību, un fotogrāfi var eksperimentēt ar grozāmo zibspuldzes galviņu, radot dažādus efektus, kā arī ar galviņas tālummaiņu, nodrošinot vienmērīgu apgaismojumu visā ainā.

Speedlite 270EX II sniedz fotogrāfiem brīvību izgaismot ainu dažādos veidos, jo to var izmantot arī kā pakārtotu vienību, radoši lietojot ārpus kameras. Jaunā Remote Release funkcija ļauj arī bezvadu palaišanu, nospiežot aizslēgu uz saderīgām EOS DSLR, lai lietotāji varētu iestatīt apgaismojumu, neejot atkārtoti pie kameras. Fotogrāfi var iekadrēt attēlu, attāli aktivizēt divu sekunžu aizslēgu taimeri uz kameras korpusa un pārvietot zibspuldzi uz jebkuru vietu, attiecīgi uzņemot attēlu, kad kamera iedarbina gan aizslēgu, gan zibspuldzi.

Speedlite 320EX - daudzveidīgs un jaudīgs sniegums

Canon Speedlite 320EX

Jaunā Speedlite 320EX piedāvā papildu funkcionalitāti, tāpēc tā ir lieliska zibspuldze amatieriem un profesionāļiem, kam nepieciešama sekundārā zibspuldze ar iespēju izgaismot ainu filmēšanas laikā. LED zibspuldzes sniedzamība ir 32 (m/ISO 100), kā arī iespēja mainīt zibspuldzes pārklājumu no 24 mm uz 50 mm, manuāli pagarinot vai izvelkot zibspuldzes galviņu. Zibspuldzes galviņu var arī pagriezt, lai daudzveidīgi un radoši izmantotu apgaismojuma efektus.

Speedlite 320EX pakārtoto vienību var vadīt no galvenās vienības pa vienu no četriem izvēles kanāliem. Var izvēlēties arī zibspuldzes grupu A, B vai C, vadot relatīvo zibspuldzes jaudu un apgaismojuma efektu rezultātu. Speedlite 320EX ir arī Remote Release funkcija, kas ļauj lietotājiem iedarbināt kameru no zibspuldzes.

Pirmoreiz Canon Speedlite klāstā Speedlite 320EX ir Video Light funkcija, papildinot korpusus ar EOS Movie un ļaujot lietotājiem nepārtraukti izgaismot vāji apgaismotas ainas HD video uzņemšanas laikā. Izmantojot Speedlite 320EX apvienojumā ar jauno EOS 1100D vai EOS 600D, Auto Light režīms nodrošina LED gaismas automātisku ieslēgšanos vai izslēgšanos atbilstoši apkārtējam apgaismojumam Movie režīmā.

Galvenās Speedlite 270EX II funkcijas

  • Viegls, kompakts dizains;
  • Sniedzamība 27 (m, ISO100);
  • Grozāma zibspuldzes galviņa;
  • Bezvadu pakārtotās vienības funkcija ārpus kameras zibspuldzei;
  • Iedarbiniet savu EOS kameru ar Remote Release pogu;
  • Maināms pārklājuma leņķis;
  • Ātra, klusa pārstrāde;
Galvenās Speedlite 320EX funkcijas
  • Sniedzamība 32 (m, ISO100);
  • Viegls, kompakts dizains;
  • Grozāma zibspuldzes galviņa ar 24 mm un 50 mm tālummaiņas iestatījumiem;
  • Integrēta LED video gaisma;
  • Bezvadu pakārtotā vienība ārpus kameras TTL zibspuldzei;
  • Remote Release poga;
  • Ātra, klusa pārstrāde.