Panasonic LUMIX DMC 3D1Kompānija Panasonic laidusi klajā jaunu mūsdienīgu fotoaparātu LUMIX DMC-3D1 ar diviem objektīviem - fotogrāfiju un videoattēlu uzņemšanai 3D formātā un vienlaicīgai darbībai 2D formātā.

Jaunās fotokameras divi platleņķa (25 mm) objektīvi ar 4x optisko palielinājumu ļauj uzņemt augstas izšķirtspējas 3D fotogrāfijas un 1920 x 1080 pikseļu augstvērtīgus 3D HD videoierakstus, izmantojot side-by-side metodi. Panasonic MEGA O.I.S. attēlu stabilizētājs ļauj iegūt īpaši skaidrus 3D attēlus.

Turklāt ar jauno kameru var iegūt ne vien augstvērtīgu, izteiksmīgu 3D saturu, bet arī 2D fotouzņēmumus ar 12 megapikseļu izšķirtspēju un pilna HD videoierakstus ar 1920 x 1080 pikseļu izšķirtspēju. Pateicoties šim unikālajam risinājumam, ir iespējams uzņemt gan augstas izšķirtspējas fotogrāfijas, gan videoierakstus, kā arī veikt uzņēmumus vienlaicīgi platleņķa un teleobjektīva režīmā. Vajadzīgo režīmu var izvēlēties ar īpašu 3D/2D pārslēdzēju, bet kameras darbība tiek pārvaldīta ar 3,5 collu skārienjutīga ekrāna palīdzību.

Īpaši jutīgs MOS sensors un Venus Engine attēlu procesors nodrošina augstu attēlu kvalitāti pat pie augstiem ISO rādītājiem, un, pateicoties šo elementu veiktspējai un ātrdarbībai, ir panākts liels secīgas fotografēšanas ātrums - 8 kadri/sek. ar pilnu izšķirtspēju.

Trīsdimensiju fotouzņēmumus un videoierakstus var skatīties VIERA 3D televizoros: vienkārši jāievieto SD karte ar 3D saturu televizora kartes pieslēgvietā vai jāpievieno kamera televizoram, izmantojot HDMI kabeli.

Panasonic LUMIX DMC-3D1

Panasonic LUMIX DMC-3D1