sp-570uzKā ziņo Olympus Japānas pārstāvniecība, tad aparāts pārdošanā būs pieejams 2008. gada 6.martā par 550USD. Tagad jaunajam aparātam ir 20x optiskais palielinājums (zoom) salīdzinot ar iepriekšējā modeļa 18x palielinājumu.

 

 

Fotoaparāts piedāvā dažādas manuālās konfigurēšanas iespējas pieredzējušiem fotogrāfiem, kas ir pieejamas digitālajās spoguļkamerās. Tikai šim aparātam nav jāmaina objektīvs, kas ir pluss no tāda viedokļa, ka iekšā netiks netīrumi un nesmērēs attēla sensoru.

 

20x palielinājums atbilst 26-520mm un SP-570UZ aparātam jau ir 10 megapikseļi. Aparātam ir "Dual Image Stabilization" – sensora stabilizators un digitālais stabilizators, kas pie liela palielinājuma lieti noderēs. Fotoaparāts uztur arī tādu funkciju kā "Face Detection", kas atpazīs sejas un automātiski iestādīs uz tām asumu nevis kādā citā vietā. Interesanta tehnoloģija ir " Shadow Adjustment Technology", kas kompensēs sarežģītos gaismas apstākļos detaļas pārgaismotās vietās un ēnainās vietās būs vairāk detaļu. Tas ir tāds kā paplašināts attēla dinamiskais diapazons.

 

Vairāk par šo fotoaparātu lasiet izstrādātāju mājas lapā: olympus-europa.com/digital_camera_sp-570