sony 50mm f/1.8samDivi nelieli objektīvi un ļoti plāna ārējā zibspuldze

• Portretu objektīvs DT 50 mm F1,8 SAM
• Jauns, daudzpusīgs objektīvs - DT 55-200 mm F4-5,6 SAM
• Ļoti plāna un ērti lietojama zibspuldze HVL-F20AM - ideāls apgaismojuma kontrollers, izmantojot kopā ar kameru α900

Ne fotografēšanas amatieriem, ne iesācējiem vēl nekad nav bijis tik vienkārši atklāt savas ciparu SLR kameras radošās iespējas.

Jauno, par pieejamu cenu nopērkamo piederumu klāsts ir lieliski piemērots jaunajiem, ērtajiem fotokameru α380, α330 un α230 modeļiem. Gan divi nelielie, maināmie objektīvi, gan plānā un vieglā ārējā zibspuldze ir lieliski piemērota fotografēšanai ikdienā, ģimenes svinību laikā un ceļojumos.

Portretu objektīvs DT 50 mm F1,8 SAM
SAL50F18 ir viegls un gaišs portretu objektīvs, kas nodrošina pirmšķirīgu optisko veiktspēju par cenu, kuru novērtēs pat tie, kas DSLR kameras lieto pirmo reizi. Plata F1,8 atvēruma objektīvs ir lieliski piemērots izteiksmīgu, skaistu portretu uzņemšanai dabiskā apgaismojumā ar maigi izpludinātu fonu. Pateicoties iebūvētam automātiskā fokusa motoram (SAM), automātiskais fokuss darbojas klusi un precīzi.

sony 55-200mm f/4-5.6DT 55-200 mm F4-5,6 SAM

Plašā izvēlē ir pieejami vairāk nekā 30 augstas kvalitātes objektīvi par labu cenu, kas ļauj izmantot α sērijas kameru neierobežotās iespējas.
Objektīvu klāstu papildina vieglais DT 55-200 mm F4-5,6 SAM objektīvs ar tālummaiņu, kas ļauj pietuvināt objektus, sasniedzot fokusa attālumu, kas atbilst 300 mm (35 mm ekvivalents).

sony HVL-F20AMNeliela ārējā HVL-F20AM zibspuldze
Paspilgtiniet jebkuru mirkli, izmantojot ērtu ārējo zibspuldzi! Zibspuldze HVL F20AM ir pietiekami plāna, lai to ievietotu pat krekla kabatā, un tā ir ideāla ikvienam, kas vēlas papildu apgaismojumu iebūvētajai zibspuldzei.

Zibspuldze HVL F20AM sver mazāk nekā 100 gramus, un, kad to neizmanto, to var ērti pieliekt. Kad nepieciešams, vienkārši pavelciet zibspuldzi augšup, un tā ir gatava lietošanai.

Zibspuldzei ir parocīgs slēdzis, kas to pārslēdz Bounce flash režīmā. Šis režīms nodrošina izkliedētu atstaroto apgaismojumu, lai iegūtu dabiskākus portretus un citus attēlus, kuri iebūvētās zibspuldzes tiešajā apgaismojumā tiktu pārgaismoti.

Pilnkadra kamerai α900 zibspuldze HVL-F20AM lieliski darbojas arī kā bezvadu zibspuldzes kontrollers. Šim Sony DSLR kameru flagmanim nav iebūvētās zibspuldzes, tādejādi HVL-F20AM var izmantot kā lētu risinājumu bezvadu zibspuldžu palaidējierīcei.