CN-E30-105mm T2.8 L SCanon vadošajā mediju un apraides profesionāļu izstādē IBC 2012, kas no 7. līdz 11.septembrim norisināsies Amsterdamā, Nīderlandē, prezentēs līdz šim lielāko pasaules klases Full HD un 4K risinājumu klāstu. Tas aptver nozīmīgu darbības gadu, kurā Canon līdz ar revolucionārās Cinema EOS sistēmas laišanu klajā ir būtiski paplašinājis apraides izstrādājumu portfeli.

Izstādē IBC 2012 Canon piedalīsies ar līdz šim lielāko stendu, kurā apmeklētāji varēs izzināt uzņēmuma studijas un ārpusstudijas izstrādājumu klāstu. Tajā būs pieejamas konsultācijas, kā arī varēs izmēģināt Canon profesionālo izstrādājumu klāstu, tostarp visus Cinema EOS sistēmas izstrādājumus, nozarē vadošo apraides un Cinema objektīvu izlasi, kā arī 4K ekrānus.

"Kopš pagājušā gada izstādes esam papildinājuši savu profesionālo video un apraides izstrādājumu klāstu ar vairākiem izciliem ražojumiem. IBC mums sniedz lielisku platformu, no kuras nozares profesionāļiem varam stāstīt par šiem risinājumiem," stāsta Kīrans Magī [Kieran Magee], Canon Europe profesionālās attēlveidošanas nodaļas mārketinga direktors. "Ar jauno Cinema EOS sistēmu, mūsu objektīvu tehnoloģiju, kas ieņem vadošo pozīciju tirgū, kā arī ar profesionālajām X-sērijas videokamerām mēs piedāvājam līdz šim nepieredzētas izvēles iespējas un radošo brīvību. Mēs ar nepacietību gaidām, kad varēsim izstādes apmeklētājiem parādīt šos izstrādājumus."

Izstāde IBC 2012 ir Canon Cinema EOS sistēmas pilnā aprīkojuma Eiropas debija. Tās laikā pirmo reizi viss izstrādājumu klāsts tiks prezentēts šajā kontinentā. Cinema EOS sistēma tika laista klajā 2011.gada nogalē Holivudā. Tajā ir apvienots Canon video, objektīvu, apraides un digitālo spoguļkameru nodaļu ekspertu darbs, kas ļauj piedāvāt gan videogrāfijas, gan kinematogrāfijas speciālistiem lielāku radošo brīvību un vienkāršu darba plūsmu. Stendā būs iekļauts arī atzinību guvušais EOS C300 un divi jauni 4K modeļi – EOS C500 un EOS-1D C DSLR. Tos prezentēs līdz ar Canon arvien pieaugošo 4K izšķirtspējas EF Cinema objektīvu klāstu, tostarp Cine Primes un jaunajiem Compact Zoom objektīviem.

ICB Big Screen Experience sestdien, 8. septembrī, tiks organizēta unikāla Canon pēdējo jaunievedumu iespēju prezentācija. Tajā demonstrēs divas pilnas 4K izšķirtspējas īsfilmas, kas uzņemtas šo izstrādājumu laišanai klajā: Cilvēks un briesmonis [Man and Beast], kas uzņemta ar EOS C500, un Biļete [The Ticket], uzņemta, izmantojot EOS-1D C. Tāpat apmeklētājiem Canon stendā būs iespēja aplūkot 4K rezultātu uz Canon 4K ekrāniem. Šie augstās izšķirtspējas ekrāni šogad jau tika prezentēti izstādē NAB 2012.

Ievērojama daļa Canon stenda tiks veltīta jaunākajiem augstas kvalitātes apraides objektīviem, kuros izmantota kompānijas vairāk nekā 50 gadu pieredze TV optikas izstrādē..Stenda apmeklētāji varēs izmēģināt virkni dažādu studijas un ārpusstudijas izstrādājumu, tostarp HJ17ex6.2B, DIGISUPER 80 un 76 Box objektīvus, kā arī PTZ XU-80 kameru. Tāpat tiks prezentētas iespējas, ko sniedz profesionālās, kompaktās, rokās turamās X-sērijas kameras, kā arī virkne inovatīvu digitālo spoguļkameru, tostarp EOS-1D X un EOS 5D Mark III.

Canon stenda atrašanās vieta IBC 2012 būs 11.D55.