Lumix G 45-150mm objektīvsRīga, 2012. gada 27. jūlijā – Kompānija Panasonic ir laidusi klajā savu jaunāko maināmo tālummaiņas telefotobjektīvu, kas paredzēts LUMIX G digitālām vienobjektīva bezspoguļa Micro Four Thirds sistēmas fotokamerām. Kompaktais, vieglais LUMIX G VARIO 45-150mm (35mm kameras fokusa attāluma ekvivalents: 90-400 mm) ir objektīvs par pieņemamu cenu. Objektīvam ir metāla korpuss, tas ir optimizēts, lai veiktu HD standarta videoierakstus, un ir perfekti radīts, lai iemūžinātu skaidrus, neizplūdušus attēlus, uzņemot sporta pasākumus un citus attālus priekšmetus.

Objektīvā ir iestrādāts Panasonic MEGA O.I.S. optiskais attēlu stabilizētājs, kas ļauj viegli iegūt ārkārtīgi skaidras fotogrāfijas pat vāja apgaismojuma apstākļos, novēršot attēla izplūdumus, ko izraisa trīcošas rokas.

Objektīvā pielietota arī Panasonic Nano virsmas pārklājuma tehnoloģija, kas samazina atstarošanu visā redzamajā gaismas diapazonā. Tas ļauj objektīvam iegūt skaidrus attēlus un ļoti būtiski samazināt attēlu dubultošanos un gaismas plankumus.

LUMIX G VARIO 45-150 mm ir jaunais papildinājums Panasonic LUMIX G Microsystem objektīvu sērijai, kura ietver pasaulē plašāko Micro Four Thirds objektīvu un to aksesuāru klāstu, kas nodrošina Jums visu nepieciešamo jebkura brīža iemūžināšanai. Objektīvu klāstā ir jaunākais zīmols 'X' LUMIX G –ultrakompaktie objektīvi ar elektronisko tālummaiņu, kuri izmanto visu labāko modernizētajai optiskajai veiktspējai.

LUMIX G VARIO 45-150mm: Galvenās īpašības

Objektīva konstrukcija: 12 elementi 9 grupās (2 asfēriskās lēcas, 1 UHR lēca)

Nano virsmas pārklājums: Ir

Stiprinājums: Micro Four Thirds

Optiskais attēla stabilizētājs: Ir (MEGA O.I.S.)

Fokusa attālums: f= 45-150mm (35 mm kameras ekvivalents: 90-300mm)

Atvēruma veids: 7 diafragmas asmeņi /cirkulārā diafragma

Maks. atvērums: F 4.0

Min. atvērums: F 22

Tuvākais fokusa attālums: 0.9 m

Maks. palielinājums: aptuveni 0.17x / 0.35x (35 mm kameras ekvivalents)

Diagonālais redzes leņķis: no 27° (Platais leņķis) līdz 8.2° (TELE)

Filtra izmērs: 52 mm / 2.0 collas

Maks. diametrs: 62 mm / 2.4 collas

Kopējais garums: aptuveni 73 mm / 2.9 collas (no objektīva augšgala līdz objektīva stiprinājuma apakšgalam)

Svars: aptuveni 200 g (bez objektīva priekšējā un aizmugurējā vāciņa)

Standarta piederumi: objektīva priekšējais vāciņš, blende, objektīva aizmugurējais vāciņš.