Panasonic LX7Kompānija Panasonic radījusi jaunu un modernu premium klases digitālo kompaktkameru LUMIX LX7, kas lietotājam dod iespēju radoši izpausties, izmantojot vismodernāko attēlu veidošanas tehnoloģiju un uzlabotus manuālās vadības elementus. Pateicoties modernajam LEICA DC VARIO-SUMMILUX objektīvam, kas ļauj iegūt lieliskus foto vāja apgaismojuma apstākļos, un daudzpusējām fotografēšanas funkcijām, LUMIX LX7 atbild visaugstākajām prasībām.

Augstāks attēlu kvalitātes standarts

LUMIX LX7 jaunais objektīvs LEICA DC VARIO-SUMMILUX F1.4-2.3 savienojumā ar 10.1 megapikseļu augsti jutīgo MOS sensoru un Venus Engine VII FHD nodrošina pārsteidzošu attēlu kvalitāti pat vāja apgaismojuma apstākļos. Ar diafragmas atvērumu līdz F 1.4 lietotājs var iegūt skaistus, dziļus fotouzņēmumus, tādējādi paplašinot radošo izteiksmi fotogrāfijā. Augstas kvalitātes dzidrais objektīvs ir īpaši piemērots sarežģītu objektu, tādu kā puķu un insektu, fotografēšanai, kā arī fotografēšanai vāja apgaismojuma apstākļos, piemēram, mežā vai vēsturiskās ēkās.

Savukārt 24 mm ultra platleņķa objektīvs ar Nano virsmas pārklājumu piedāvā plašāku kompozīciju klāstu, ar minimāliem izkropļojumiem plašu ainavu uzņēmumu malās, līdz ar to lietotājs var iegūt brīnišķīgus, dabīgus, izcili skaidrus un gaišus attēlus.

Augsts jutīgums, augsta kvalitāte

Pateicoties 10.1 megapikseļu augsti jutīgajam MOS sensoram un ISO diapazonam no 80 līdz 12,800, LUMIX LX7 sniedz papildu priekšrocības premium klases kompaktkameru attēlu kvalitātē, nodrošinot augstu izšķirtspēju un līdz minimumam samazinot troksni pat vāja apgaismojuma apstākļos. Šīs priekšrocības arī būtiski uzlabo darbību video režīmā, nodrošinot 1920x1080 50 pikseļu pilna HD video ierakstu gan AVCHD progresīvajā, gan MP4 režīmā.

Pilna radošā kontrole

LUMIX LX7 tika radīta, lai nodrošinātu lietotājam efektīvu kontroli pār defokusēšanu, spilgtumu un krāsām. Pateicoties diafragmas gredzenam un aizmugurējam vadības ritenim, lietotājs var pilnībā kontrolēt fotokameras diafragmas atvērumu, ļoti precīzi regulējot apgaismojuma līmeni, lai radītu brīnišķīgus defokusēšanas efektus. Turklāt LUMIX LX7 iekšējais neitrālā biezuma filtrs dod iespēju intuitīvi regulēt slēdža ātrumu, ļaujot iegūt, piemēram, slēpotāju vai plūstoša ūdens attēlus.

Maksimāla radošās izteiksmes palielināšana kamerā ar fiksētu objektīvu

Sebastians Drouverts (Sebastian Drawert), LUMIX produktu mārketinga menedžeris, Panasonic Consumer Marketing Europe: "Mūsu LUMIX LX sērijas fotokameras ir slavenas ar to, ka tās nepārtraukti paaugstina premium klases kompakto fotokameru iespēju standartus. Uzskatām, ka ar LUMIX LX7 mēs esam radījuši maksimāli kreatīvu kameru fotogrāfijas entuziastam. Dzidrais modernizētais LEICA objektīvs līdz ar citām priekšrocībām attēlu veidošanā nodrošina izcilu attēlu kvalitāti jebkurā situācijā. Savukārt plašās kompozīcijas iespējas nozīmē, ka tas ir perfekts risinājums tiem, kas cenšas maksimāli palielināt radošu izteiksmi kompaktā kamerā."

Galvenās īpašības:

Augstas kvalitātes dzidrais LEICA objektīvs: Leica DC VARIO-SUMMILUX 24 mm platleņķa objektīvs ar atvērumu līdz F1.4 nodrošina visizteiksmīgāko un kvalitatīvāko fotografēšanas potenciālu.

Uzlabota veiktspēja vāja apgaismojuma apstākļos: pateicoties 10.1 megapikseļu MOS sensoram, Venus Engine VII FHD attēlu procesoram un ISO diapazonam no 80 līdz 12 800, LUMIX LX7 uzlabotais gaismas jutīgums samazina trokšņus pat vissarežģītākajos apstākļos.

Video ieraksts pilna HD formātā: pateicoties Venus Engine VII FHD attēlu procesoram, LUMIX LX7 nodrošina video ierakstus 1920x1080 50p Full HD formātā (gan AVCHD Progressive, gan MP4 standartā), ar Creative Movie Control funkciju intuitīvai rediģēšanai.

Maksimālā kreativitātes kontrole: LUMIX LX7 diafragmas gredzens un aizmugurējais vadības ritenis nodrošina pilnu kontroli par kameras diafragmas atvēruma diapazonu, lai radītu brīnišķīgus defokusēšanas efektus. Iekšējais neitrālā biezuma filtrs dod jums iespēju intuitīvi regulēt slēdža ātrumu, ir arī virkne citu dažādu radošu režīmu.