EOS 700D EF-S 18-135mm ISŠodien Canon iepazīstina ar divām augstākās klases kamerām, kas papildina Canon iesācēju līmeņa DSLR klāstu – EOS 700D un EOS 100D. Uzlaboti ar jaunu standarta tālummaiņas objektīvu EF-S 18-55 mm f/3,5-5,6 IS STM, abi jaunie modeļi piedāvā 18 MP izšķirtspēju. Vienkārša skārienjutīga ekrāna vadība ļauj ērti uzņemt un ārkārtīgi detalizēti izbaudīt ik mirkli, neatkarīgi no jūsu fotografēšanas prasmju līmeņa.

EOS 700D ir šobrīd vislabākais neprofesionālais EOS modelis. Tas piedāvā uzņemšanu ar ātrumu līdz 5 kadriem sekundē, plašu 9 punktu krusteniskā tipa AF sistēmu un grozāmu Clear View II LCD skārienjutīgu ekrānu. Kamera ir ideāli piemērota tiem, kuri vēlas attīstīt savas fotografēšanas prasmes. EOS 100D, kas ir līdz šim mazākā un vieglākā APS-C DSLR kamera, piedāvā dažādas vienkāršas vadības iespējas un praktiskas funkcijas, kas ir ārkārtīgi noderīgas, pirmoreiz iepazīstot DSLR fotografēšanas pasauli. Jaunais EF-S 18-55 mm f/3,5-5,6 IS STM ir ideāls standarta tālummaiņas objektīvs, kas apvieno Canon vadošo optiskā IS un soļu motora (STM) tehnoloģijas, lai nodrošinātu maksimāli skaidru attēlu un vienmērīgu un stabilu video, izmantojot tālummaiņu.

EOS 700D - jūsu radošajai izaugsmei

EOS 700D darbojas ar Canon izstrādātu un ražotu 18,0 MP APS-C Hybrid CMOS sensoru un DIGIC 5 attēlu procesoru, kas nodrošina izcilu izšķirtspēju, uzņemot attēlus ar nemainīgi smalkām detaļām un bagātīgām krāsām. EOS 700D uzņemšanas ātrums ir līdz 5 kadriem sekundē, tādēļ tā ir piemērota visdažādāko objektu un situāciju uzņemšanai – no ātras darbības līdz plašiem apvāršņiem vai radu un draugu portretiem. Papildus iebūvētam 100-12 800 ISO diapazonam, EOS 700D spēj uzņemt īpaši smalkas detaļas, pat fotografējot apstākļos, kuros ir nepietiekams apgaismojums.

EOS 700D uzlaboto AF sistēmu veido 9 jaudīgi krusteniskā tipa sensori, nodrošinot lielāku fokusēšanas ātrumu un precizitāti, lai objekts vienmēr būtu fokusā, pat ja tas pārvietojas. Ar iespēju manuāli izvēlēties un pielāgot fokusa punktus vai vienkārši izmantot pilnīgi automātisku režīmu EOS 700D aizrautīgiem fotogrāfiem nodrošina vienkāršu veidu, lai, augot pārliecībai par savām spējām, tie varētu eksperimentēt ar dažādiem attēlu kompozīcijas veidiem.

EOS 700D ir jauns, vienkāršots 360° režīmu izvēles taustiņš, kas ļauj ērti un ātri piekļūt kameras dažādajiem uzņemšanas režīmiem. 7,7 cm (3,0 collu) grozāmais Clear View LCD II Touch ekrāns ļauj lietotājiem ērti pielāgot iestatījumus, kā arī kadrēt, uzņemt un apskatīt attēlus no dažādiem leņķiem. Jauns ārējais pārklājums, kas pārņemts no Canon vidējās klases EOS modeļiem, nodrošina arī izturīgāku apdari, kas kalpos vēl ilgāk.

EOS 700D back

EOS 700D top

EOS 100D – DSLR, ko vienmēr vēlēsieties paņemt līdzi

EOS 100D savā klasē ir vismazākā un vieglākā APS-C DSLR kamera ; tās kompaktais izmērs ļauj vienmēr paņemt to līdzi, lai augstā kvalitātē uzņemtu attēlus un video. Kameras vieglais un kompaktais korpuss (116,8 x 90,7 x 69,4 mm liels un tikai 407 g smags) ietver arī spilgtu optisko skatu meklētāju, ļaujot lietotājiem izbaudīt pilnīgu DSLR pieredzi pavisam kompaktā formā. EOS 100D ir arī liels 7,7 cm (3,0 collu) ClearView II Capacitive Touch ekrāns, kas ļauj ērti pielāgot iestatījumus un pēc uzņemšanas nekavējoties apskatīt attēlus.

EOS 100D pamatā ir jauns 18 MP APS-C Hybrid CMOS AF II sensors, kas apvienojumā ar DIGIC 5 attēlu procesora jaudu nodrošina lieliskus rezultātus teju jebkurā situācijā. Jaunais sensors izmanto fāžu noteikšanas pikseļus, kas novietoti uz 80 procentiem sensora attēlveidošanas virsmas, lai nodrošinātu lielāku AF ātrumu un sekošanas jaudu, ja kamera ir Live View režīmā vai uzņemot Full-HD video. EOS 100D uzņemšanas ātrums ir līdz 4 kadriem sekundē, līdz ar to tas ļauj iesācējiem uzņemt dažādus augstas kvalitātes attēlus – vienalga, vai tie ir īpaši mirkļi ar radiem un draugiem vai aktīvā atpūta.

EOS 100D FSL EF-S 18-55mm IS STM

EOS 100D EF-S 18-55mm IS STM top

EOS 100D back

Uzlaboti radošie režīmi

Gan EOS 700D, gan EOS 100D ir dažādi īpaši ērti lietojami uzņemšanas režīmi un radošie filtri. Tie ļauj iesācējiem izmantot priekšiestatījumus, lai, pieaugot pārliecībai par saviem spēkiem, paplašinātu savas radošās prasmes. Scene Intelligent Auto režīms automātiski nosaka uzņemamās ainas tipu un izvēlas labākos iestatījumus, lai fotografējot lietotājs varētu visu uzmanību veltīt attēlam un tā kadrējumam. Abiem jaunajiem modeļiem ir arī dažādi īpašu ainu režīmi. Turklāt EOS 100D piedāvā jaunus režīmus - Kids (bērnu), Food (ēdienu) un Candlelight (sveču gaismas). Tie izstrādāti, lai dažādās ikdienas situācijās nodrošinātu vislabāk pielāgotus, detalizētus rezultātus.

Pateicoties jaunam reāllaika filtru pirmsskatījumam, pirms uzņemšanas iespējams uzlikt dažādus Canon radošos filtrus, lai varētu izvēlēties katram mirklim piemērotāko efektu vēl pirms attēla uzņemšanas. Fotogrāfi var arī mācīties izmantot efektus uzņemtajiem kadriem ar uzlabotu Creative Auto režīmu. Izmantojot jauno EOS 100D Extra Effect Shot režīmu, lietotāji var vienlaikus uzņemt divus attēlus – vienu standarta un vienu ar radošo filtru.

Iepazīstiet videogrāfiju ar EOS Movies

Izmantojot EOS Movies, aizrautīgi fotogrāfi atmiņu iemūžināšanai var pievienot vēl vienu dimensiju, uzņemot skaistākos mirkļus ar izcilu Full HD izšķirtspēju (1920x1080p). Hybrid AF II vienmēr saglabā video zvaigznes fokusā, jo nepārtrauktais AF vienmēr fokusējas uz uzņemšanas objektu. Savukārt Video Snapshot režīms ļauj ērti uzņemt un rediģēt īsus video klipus, lai dzīvi atainotu aizraujošu dienu, piemēram, ceļojumu vai kāzas.

EF-S 18-55mm f/3,5-5,6 IS STM – A standarta STM tālummaiņas objektīvs ikdienas foto un video uzņemšanai

Jaunais EF-S 18-55mm f/3,5-5,6 IS STM ir EOS 700D un EOS 100D lietotājiem ideāli piemērots objektīvs, lai sāktu savus fotografēšanas piedzīvojumus. No aizraujošām ainavām līdz portretiem - plašais 18-55 mm tālummaiņas diapazons ļauj lietotājiem pietuvoties objektam vai ietvert vienā kadrā vairāk. Attēli tiek uzņemti asi un ar precīzām detaļām, pateicoties 4 iedaļu optiskajam IS, kas fotogrāfiem ļauj izmantot arī zemākus ISO līmeņus un ilgākus slēdža ātrumus. Pilna laika manuālās fokusēšanas gredzens ļauj lietotājiem precīzi noregulēt fokusu, savukārt ļoti klusā STM tehnoloģija nodrošina arī minimālu troksni fokusēšanas laikā, kas ir īpaši noderīgi, uzņemot filmas.

EOS 700D – galvenās funkcijas:

• 18,0 MP Hybrid CMOS AF sensors

• Radošas Full-HD filmas un Hybrid CMOS AF

• Grozāmais Clear View LCD II Touch ekrāns

• Scene Intelligent Auto režīms

• ISO 100-12 800 jutīgums, paplašināms līdz ISO 25 600

• 5 kadri sekundē, 9 punktu AF sistēma

• Dažādi radošie filtri

• Objektīvu un piederumu EOS sistēma

EOS 100D – galvenās funkcijas:

• 18,0 MP Hybrid CMOS AF II sensors

• Kompakts, portatīvs dizains

• Vienkārša uzņemšana ar Scene Intelligent Auto režīmu

• Optiskais skatu meklētājs un liels skārienjutīgs ekrāns

• Full-HD filmas ar Hybrid CMOS AF II

• Radošie filtri un Extra Effect Shot režīms

• Iebūvētas funkciju vadlīnijas

• Objektīvu un piederumu EOS sistēma

EF-S 18-55mm f/3,5-5,6 IS STM – galvenās funkcijas:

• Plašs fokusa attāluma diapazons

• Kompakts dizains

• Četru iedaļu optiskais IS

• Vienmērīga fokusēšana ar STM motoru

• Fokusēšanas attālums no 0,25 m

• Super Spectra pārklājums

• Nerotējošs priekšējais elements

• Manuālas fokusēšanas gredzens

• Apaļa septiņu asmeņu diafragma