CanoScan 9000F Mark IIŠodien Canon paziņo par jauna 9600 dpi CCD skenera – CanoScan 9000F Mark II – izlaišanu. To papildina uzlabota programmatūra, nodrošinot kvalitatīvu un ātru fotoattēlu, dokumentu un fotofilmiņu skenēšanu.

Jauna, uzlabota programmatūra

CanoScan 9000F Mark II aizstāj CanoScan 9000F, un tam ir jauna My Image Garden programmatūra, kas nodrošina vieglu skenēšanas funkciju pārlūkošanu, kā arī piedāvā izcilas fotoattēlu organizēšanas iespējas, tostarp seju atpazīšanu. Ērtu dokumentu apstrādi nodrošina My Image Garden teksta atpazīšanas (OCR) un PDF failu izveides funkcijas, kā arī iespēja konfidenciālus dokumentus aizsargāt ar paroli. Canon noderīgā "Skenē uz mākoni" funkcija ļauj lietotājiem saglabāt skenētos failus Evernote vai Dropbox mākoņa pakalpojumos, savukārt Stitch Assist ļauj divās daļās ieskenēt lielus A3 formāta dokumentus un attēlus, ko pēc tam var nemanāmi savienot vienā.

Uzlabota energoefektivitāte

Jaunais CanoScan 9000F Mark II ietver dažādu noderīgu energoefektīvu funkciju klāstu. Tā Auto Power Off funkcija automātiski izslēdz skeneri pēc iepriekš noteikta laika, ļaujot lietotājiem taupīt enerģiju brīžos, kad ierīce netiek izmantota. Turklāt

atstarojošajai un filmu skenēšanai 9000F Mark II izmanto balto LED gaismu, kurai nav nepieciešams uzsilšanas laiks, tādējādi patērējot mazāk enerģijas nekā tradicionālās dienasgaismas lampas.

Izcila skenēšanas kvalitāte

9000F Mark II CCD sensors un maksimālā optiskās skenēšanas izšķirtspēja 9600 x 9600 dpi filmiņām un 4800 x 4800 dpi plakanvirsmas skenēšanai nodrošina augstu skenēšanas kvalitāti un uztver vissmalkākās fotoattēlu un filmiņu detaļas. Auto Document Fix funkcija palīdz nodrošināt asu un skaidru teksta atveidi, vienlaikus saglabājot attēlu krāsas, toņus un kontrastus.

Daudzveidīga filmiņu apstrāde

CanoScan 9000F Mark II ļauj vienlaikus skenēt līdz pat divpadsmit 35mm filmiņām vai 4 diapozitīviem (attīstītiem vai negatīviem). Tas atbalsta arī 120 filmu formātu (maks. 6x22 cm). Ar Film Automatic Retouching Enhancement (FARE - ātras automātiskas retušēšanas un uzlabošanas) funkcijas 3. līmeni lietotāji var izgatavot kvalitatīvas skenētas kopijas pat no apputējušiem, saskrāpētiem vai izbalējušiem oriģināliem vai attēliem, kuriem nepieciešama pretgaismas korekcija.

Ātri un viegli lietojams

Jaunajam CanoScan 9000F Mark II ir dažādas funkcijas, kas atvieglo lietošanu. Septiņas skenera priekšējā daļā novietotas EZ pogas piedāvā skenēšanu ar vienu pieskārienu, turklāt lietotājs tās var pielāgot atbilstoši savām vajadzībām. Auto Scan režīms ar vienu klikšķi automātiski atpazīst skenētā dokumenta veidu un saglabā ieskenēto kopiju kā fotoattēlu vai dokumentu, izmantojot tam optimālos iestatījumus. CanoScan 9000F Mark II piedāvā lielāku produktivitāti ar skenēšanas ātrumu apm. 7 sekundes A4 krāsu dokumentam ar 300dpi izšķirtspēju.

Pieejamība

CanoScan 9000F Mark II būs pieejams Eiropā, Tuvajos Austrumos un Āfrikā no 2013.gada aprīļa.

CanoScan 9000F Mark II – galvenās funkcijas:

• Profesionāls filmu, attēlu, diapozitīvu un dokumentu skeneris

• Augstas kvalitātes skenēšana

• Ātra fotoattēlu un dokumentu skenēšana: apm. 7 sekundes A4 krāsu kopijai ar 300 dpi izšķirtspēju

• Ātra filmu skenēšana: apm. 18 sekundes 35 mm negatīvam ar 1200 dpi izšķirtspēju

• Daudzveidīga apstrāde: 12x35 mm filmiņas, 4x35 mm diapozitīvi un 120 filmu formātu maks. 6x22 cm (tikai filmiņas)

• Auto Image rediģēšana: Integrēts FARE 3. līmenis novērš putekļu radītos bojājumus un skrāpējumus, kā arī atjauno krāsas

• Vienkārša viena pieskāriena vadība ar septiņām EZ pogām

• Mazāks jaudas patēriņš ar balto LED gaismu, kurai nav nepieciešams laiks iesilšanai

• Iespēja saglabāt skenētos failus Evernote vai Dropbox

• Iespēja izveidot drošu PDF ar vairākām lappusēm, lai ērtāk pārvaldītu failus.