EF 200-400mm L IS USM FSLRīga, Latvija, 2013.gada 14.maijs – Šodien Canon papildina savu objektīvu klāstu ar jaunu kategoriju, atzītajai L sērijai pievienojot EF 200-400mm f/4L IS USM objektīvu ar 1,4x paplašinātāju. Šim objektīvam ir pielāgojams 200-400 mm fokusa attālums ar fiksētu f/4 atvērumu, 4 iedaļu optiskais IS un pirmo reizi sērijveida objektīvam – iebūvēts 1,4x paplašinātājs. Šīs funkcijas nodrošina daudzveidīgu objektīvu profesionāliem sporta un savvaļas fotogrāfiem. Izturīgs magnija sakausējuma dizains, aizsardzība pret apkārtējo vidi un īpaši objektīvu pārklājumi piedāvā arī ideālu mobilitāti apvienojumā ar visaugstākās kvalitātes optiku pat īpaši skarbos apstākļos.

Pietuviniet notiekošo, uzņemot augstas kvalitātes attēlus

Jaunā objektīva sniedzamību uzlabo iebūvētais 1,4x paplašinātājs, ko var ieslēgt vai izslēgt ar slēdzi, nodrošinot 280 mm līdz 560 mm paplašinātu fokusa attālumu, kas ļauj fotogrāfiem attālu darbību pietuvināt vēl vairāk. Nodrošinot visaugstāko attēlu kvalitāti, optiskais dizains ietver gan fluorīta, gan īpaši zemas dispersijas (UD) lēcu elementus, kas palīdz samazināt hromatisko aberāciju un novērst krāsu izplūšanu. Dubultošanos un atspīdumu samazina arī uzlabots pretatspīduma SubWavelength Structure pārklājums (SWC) un Super Spectra pārklājums. Pateicoties jaunāko optisko tehnoloģiju izmantojumam, integrētā paplašinājuma lietošana neietekmē attēlu kvalitāti.

Ar fiksētu f/4 atvērumu ir iespējams izmantot lielu aizslēga ātrumu, lai iemūžinātu ātru darbību vai vāji apgaismotu ainu. No jauna izstrādāts optiskais IS nodrošina lietotājiem četru iedaļu priekšrocību, savukārt IS "Mode 3" piemēro stabilizāciju tikai ekspozīcijas laikā, ļaujot fotogrāfiem panoramēt ātru darbību bez pārmērīgas IS kustības kompensācijas. Šī funkcija ir ideāli piemērota sporta fotogrāfiem, kuru rīcībā bieži ir vien acumirklis, lai uzņemtu notiekošo.

Jaudīga, pielāgojama fokusēšana

EF 200-400mm f/4L IS USM ar 1,4x paplašinātāju ir Canon inovatīvais riņķveida ultraskaņas motors (USM), kas nodrošina ātru un klusu automātisko fokusēšanu. Fotogrāfiem, kuri vēlas mainīt fokusu paši, pilna laika manuālā vadība ļauj to darīt jebkurā mirklī, izmantojot AF. Power Focus (PF) režīms palielina daudzveidību, filmējot ar EOS-1D C vai EOS-1D X, kas ļauj fotogrāfiem sasniegt precīzu fokusa pietuvināšanas efektu ar vienu no diviem ātrumiem, vienkārši pagriežot fokusa atsaukuma gredzenu un apstājoties pie iepriekšiestatīta attāluma.

Izcils dizains profesionāļu prasībām

Jaunajam objektīvam, kas izstrādāts, domājot par profesionāļu prasībām pēc izcilas attēlu kvalitātes un plaša tālummaiņas diapazona, ir augstākās kvalitātes dizains, atbilstoši Canon nozares atzītajiem L sērijas objektīviem. Izturīgais magnija sakausējuma korpuss nozīmē, ka, neskatoties uz 1,4x paplašinātāju, objektīva svars ir tāds pats kā citiem objektīviem ar līdzīgu fokusa attālumu. Fluora pārklājums uz priekšējā un aizmugures lēcu elementa pasargā objektīva virsmu no netīrumiem, savukārt pret putekļiem un ūdeni izturīgā konstrukcija ļauj fotogrāfiem to lietot visdažādākajos laika apstākļos. Izcila optiskā snieguma, daudzveidības, svara un izturīgas konstrukcijas apvienojums padarīs to par būtisku sporta un savvaļas fotogrāfu piederumu daļu.

EF 200-400mm f/4L IS USM ar 1,4x paplašinātāju galvenās funkcijas:

• Iebūvēts 1,4x paplašinātājs papildu palielinājumam, kad tas ir nepieciešams

• Iespēja fotografēt vājā apgaismojumā ar četru iedaļu IS

• Augsta attēlu kvalitāte, izmantojot fluorīta lēcu elementus

• Ātrs AF ar USM tehnoloģiju

• Izturīgs dizains, kas ļauj izmantot objektīvu visskarbākajos apstākļos

EF 200-400mm L IS USM FRT