Londona, 2013. gada 13. jūnijs – Canon Europe, attēlveides risinājumu līderis pasaulē, kopš 2009. gada ir saņēmis vairāk nekā 50 balvu par saviem uzņēmumu attēlveides ražojumiem un pakalpojumiem, kas apliecina augsto vērtējumu Canon nepārtrauktajām inovācijām un tirgus līdera lomai.

Ieguvumi, ko izceļ balvas, ietver produktivitāti, ērtu lietošanu un zemu enerģijas patēriņu. Šīs balvas atspoguļo Canon nepārtraukto darbu inovāciju jomā un ieguldījumus izpētē un attīstībā.

Canon individuālo ražojumu klāsts ir guvis izcilus panākumus ar "BLI izvēle" balvām daudzfunkciju ierīcēm, printeriem un skeneriem. Tāpat trīs BLI un BERTL, Inc. "Gada nozīmīgākā ražojumu sērija" balvas apliecina visa ražojumu klāsta nozarē vadošo sniegumu un uzticamību.

"Mēs ārkārtīgi priecājamies, ka esam saņēmuši tik daudz balvu, kas apliecina mūsu uzņēmumu attēlveides risinājumu kvalitāti un panākumus," atzīst Pols Rauntrijs [Paul Rowntree], Canon Eiropas un Apvienotās Karalistes reģiona produktu mārketinga direktors biroju attēlveides risinājumu jomā.

"Mēs esam ne tikai saņēmuši atzinību par aparatūras izstrādi, bet arī atkārtoti uzslavēti par spēju nodrošināt pilnīgu attēlveides risinājumu, kas ietver aparatūru un programmatūru. Tas ir noslēpums, kas nodrošināja izcilos imageRUNNER ADVANCE klāsta panākumus."

"Iegūtās balvas cildina to, ka Canon uzmanības centrā ir inovācijas, tādēļ mēs apņemamies arī turpmāk klientiem nodrošināt vislabākos risinājumus, lai uzlabotu viņu iespējas. Klienti mūsu partneriem nepārtraukti prasa biroja tehnoloģiju risinājumus, kas atbalsta saistītāku darba stilu un palielina gala lietotāju produktivitāti. Mūsu jaunākais "Office Insights Report" (Biroja ieskata ziņojums)1 liecina, ka vairāk nekā divas trešdaļas gala lietotāju uzskata, ka printeri vai skeneri ar Wi-Fi savienojumu var uzlabot viņu darba produktivitāti. Mūsu apņemšanās nodrošināt tirgū vadošus ražojumus un pakalpojumus, kas palielina produktivitāti un atbalsta klientu vajadzības, ir iemesls, kādēļ 91% mūsu klientu ieteiktu Canon2," turpina Pols Rauntrijs.

Kopumā vislielāko atzinību ieguvuši Canon imageRUNNER ADVANCE daudzfunkciju printeri – 12 balvas kopš 2010. gada tādās jomās kā "Gada vislabākā biroju daudzfunkciju ierīču sērija" un "Vislabākais 2 A3 krāsu daudzfunkciju printeris".

2013. gadā Canon saņēma arī BLI "Gada risinājumu sērija" balvu – tā bija pirmā reize, kad to pasniedza Eiropā. Canon saņēmis arī sešas nozares analītiķu BERTL, Inc. 2011. gada "labāko" balvas:

Gada labākā biroju daudzfunkciju ierīču sērija

Canon imageRUNNER ADVANCE C2030i, Canon imageRUNNER ADVANCE C5051, Canon imageRUNNER 2530i un Canon imageRUNNER C1028iF

Labākais ierīču pārvaldības risinājums

Canon uniFLOW V5.0

Gada labākā platformāta ražojumu sērija

Canon imagePROGRAF 8300S

Canon imagePROGRAF 6300S

1 "Office Insights Report" (Biroja ieskata ziņojums) ir Canon Europe pasūtīta neatkarīga pētījuma rezultāts par biroja tehnoloģiju tendencēm, kas aptver 18 Eiropas valstis. Pētījums ietvēra 1671 darbinieku, no kuriem 300 ir lēmumu pieņēmēji, tiešsaistes aptauju dažādos tirgus segmentos un 60 turpmākas tālruņa intervijas ar gala lietotājiem no 12 valstīm. Lai uzzinātu vairāk, lūdzu, skatiet http://www.canon-europe.com/For_Work/In_the_Office/Office_Insights_2013/index.aspx

2 Canon Europe Klientu uzticības aptauja J1-J3 2012