DSC-QX100 DSC-QX10 Xperia-ZSony pārsteidz ar nākamās paaudzes ierīcēm, tostarp ar jauno XperiaTM Z1 viedtālruni un pilnīgi jaunas koncepcijas objektīvu stila kamerām.

Sony Corporation (Sony) šodien iepazīstināja ar virkni jaunu produktu, kas būtiski pilnveidos veidu, kā spēlēt, skatīties, klausīties un radīt.

Sony Corporation prezidents Kazuo Hirai atklāja jaunākos produktus IFA patērētāju elektronikas izstādē Berlīnē, iezīmējot jaunu pagrieziena punktu uzņēmumam laikā, kad tas paātrina savu revitalizācijas programmu.

Produktu centrā ir jaunais viedtālruņu flagmanis Xperia Z1 - One Sony koncepcijas paraugs, kas apvieno Sony nozares vadošās tehnoloģijas un progresīvu dizainu.

Xperia Z1 apvieno Sony jaunākās mobilās un attēlveidošanas tehnoloģijas lieliski nostrādātā tālrunī, kas piedāvā nebijušas kameras iespējas, unikālu viedo sociālās kameras lietotņu komplektu un tūlītēju piekļuvi izklaides iespējām.

K.Hirai sacīja: "Xperia Z1 ir pavērsiena brīdis Sony. Tā ir pirmā reize, kad esam sakopojuši tik daudz vadošo tehnoloģiju kopā ar pilnu mūsu izklaides satura pakalpojumu komplektu, turklāt skaisti izstrādātā mobilajā produktā. Tikai Sony ir tik plaša un dziļa tehnoloģijas, kā arī plaša patēriņa elektronikas pieredze."

IFA Berlīnē izsludinātie produkti:

Xperia Z1

Xperia Z1 ir augstākās klases ūdensizturīgs viedtālrunis, kas apvieno labākās Sony tehnoloģijas, izklaidi un dizainu ar unikālu un revolucionāru kameru. Tā piedāvā tādu pašu kvalitāti un veiktspēju, kā kompaktās ciparu kameras. Izcilais kameras sniegums tiek sasniegts, izmantojot Sony godalgoto G Lenstm objektīvu, lielu 1/2.3 CMOS attēla sensoru, Exmor RS for mobile sensoru mobilajām ierīcēm un BIONZ for mobile attēlu apstrādes procesoru. Tālrunis arī var lepoties ar novatorisku Xperia kameras lietotņu komplektu, kas nodrošina unikālu funkcionalitāti kameras skatu meklētājā, to skaitā tiešraidi sociālajos tīklos un novatorisku vizuālās meklēšanas funkciju. Pateicoties Sony partneriem, nākotnē būs pieejamas papildu funkcijas.

Pēc fotogrāfijas uzņemšanas lietotāji uzreiz var automātiski augšupielādēt visas savas fotogrāfijas PlayMemories Online - attēlu uzglabāšanas mākoņpakalpojumā, kuram ir jauna All-sync funkcija. Turklāt jūs varat piekļūt šai bibliotēkai jebkurā laikā, neatkarīgi no viedtālruņa, planšetdatora vai datora. Xperia Z1 darbojas arī ar virkni produktu, kas paplašinās viedtālruņa lietošanas iespējas.

Cyber-shot™ DSC-QX10 un DSC-QX100

Cyber-shot™ DSC-QX10 un DSC-QX100 ir jauna koncepcija ciparu attēlveidē. Tie pārvērš jūsu viedtālruni jaudīgā kamerā. Tie būs lielisks sabiedrotais viedtālruņiem, to skaitā jaunajam Xperia™ Z1. Izveidojot bezvadu savienojumu ar tālruni, tos var izmantot, piestiprinot mobilajam tālrunim, vai arī atsevišķi. Tie var lepoties ar augstas izšķirtspējas sensoru, optisko tālummaiņu, Optical SteadyShot stabilizāciju un manuālo kontroli, kā arī ar Wi-Fi un NFC vieglai savienojuma izveidošanai, kā arī iespēju uzņemt HD video.