Leonīds Tugalļevs "Baļļuks"3.decembrī plkst.17.30 Aspazijas mājā Dubultos (Z.Meierovica prosp.20) tiks atklāta Leonīda Tugaļeva fotoizstāde "Baļļuks".

Tikko novembra vidū nosvinējusi Aspazijas pieminekļa atklāšanu, Aspazijas māja arī decembri gatavojas iesākt ar ballīti. Šoreiz ir runa par Leonīda Tugaļeva personālizstādes "Baļļuks" atklāšanu. Turpinot Jūrmalas piecdesmitās dzimšanas dienas pasākumus, māja šo notikumu atzīmē ar ievērojamā jūrmalnieka fotoizstādi.

Izstādes tēma un nosaukums rosina domāt par kopā sanākšanu un svinēšanu. Kā paskaidro pats autors, - šoreiz tā būs satikšanās ar visiem, kuri atnāk ciemos. Kaut izstādē dominēs portrets, ballītē viesosies arī dabas parādības. Intriģējoši ir jau paši darbu nosaukumi: ""Baļļuks ar Lodveida Zibeni un Tornado", "Baļļuks ar Zemestrīci un Cunami", "Baļļuks ar sevi pašu". Izstādē būs skatāmi arī tādi provokatīvi darbi kā "Svētais vakarēdiens", kurš pamatīgi sasauksies ar šodienu. Un īpašs piedāvājums tiem fotoGrāfa cienītājiem, kuri labi pazīst viņa daiļradi - izstādē būs skatāmi arī vēl neizstādīti, tikai šogad tapušie darbi.

Leonīda Tugaļeva fotoizstāde "Baļļuks" Aspazijas mājā būs skatāma līdz 9.janvārim.