Atzīmējot 20 gadu jubileju, veikalu tīkls ELKOR savu vēsturi uz Latvijas 20 gadu notikumu fona apkopojis izstādē "Latvijas un Elkor 20-gades nozīmīgākie notikumi", kas apskatāma t/c Elkor Plaza, Brīvības gatvē 201 līdz 15.augustam.

Šūšanas kooperatīvs, elektronikas un sporta preču veikali, apģērbu un pārtikas tirdzniecība, līzings, servisa pakalpojumi un citi biznesa segmenti - tik dažāds 20 gadu darbības laikā ir bijis Latvijas uzņēmums Elkor. 20 gadu darbības laikā Elkor ir atvēris vairāk nekā 120 veikalus, no kuriem kādreiz zināmākie ir "MDaile", "Domotehnika", "Sporta stils", Fotonams un citi, kā arī restorāns "Dickens", bet šodien atpazīstamākie - Elkor, Podium un Kimko.

T/c Elkor Plaza, Brīvības gatvē 201, Rīgā ir izveidota foto izstāde, kurā ikviens var apskatīt, kādi notikumi ietekmējuši Latvijas valsti pēdējos 20 gados un kā paralēli ir attīstījies un mainījies uzņēmums Elkor.

Gada laikā Elkor tirdzniecības vietas vidēji apmeklē ap 3 miljoniem klientu, izsniedz vairāk nekā 42 000 patstāvīgo klientu karšu un vidēji atprečo 12 000 dāvanu kartes. Vislielākais apmeklējums ir novērojams tieši pirms Ziemassvētkiem, kad klientu apmeklējums sasniedz 350 000 mēnesī. Elkor jubilejas svētkos - 9. un 10.jūlijā t/c Elkor Plaza, kur tika rīkota nakts iepirkšanās un vērienīgas svinības ar bezmaksas izklaidēm un koncertiem šajās 2 dienās apmeklēja gandrīz 20 000 cilvēki.