Nikon Europe demonstrēs jaunākās tendences un nesen klajā laistus produktus 2010. gada izstādē Photokina "World of Imaging", kas notiks no 21. līdz 26. septembrim izstāžu centrā Koeln Messe, Ķelnē (Vācija).

Bez tā, ka apmeklētāji tiks aicināti iepazīties ar nesen klajā laistiem produktiem, uzņēmums ir arī sagatavojis īpaši iespaidīgu stendu un aktivitātes apmeklētājiem, tostarp iedvesmojošu filmu un darbsemināru programmu un vairāku pasaulē labāko fotogrāfu prezentācijas. No brīža, kad apmeklētāji ieradīsies pie izstāžu centra Koeln Messe ieejas un redzēs savus attēlus milzīgā ekrānā, tie zinās, ka 2010. gadā Nikon ir Photokina.

Izstādes laikā šogad Nikon arī atklās augsta profila slavenību, kas slēpjas aiz jaunākās I AM NIKON reklāmas kampaņas.


Sarunas par nākotnes iespējām un ekspertu padomi

Lielākais un iespaidīgākais stends, kādu Nikon līdz šim ir izveidojis izstādē Photokina, atrodas izstāžu centra Koeln Messe hallē Nr. 2.2, un tajā notiks virkne sarunu ar pasaulē vadošajiem fotogrāfijas ekspertiem, tostarp izcilo komerciālo fotogrāfu Čeisu Džārvisu (Chase Jarvis), kas izstādes pirmajā dienā teiks galveno runu.

Nikon produktu un tehnisko ekspertu komanda būs pieejama katru dienu, lai diskutētu par Nikon attēlveides produktu klāstu un demonstrētu tos - sākot no pārsteidzošām, kompaktām COOLPIX kamerām līdz pat augstākās klases aprīkojuma profesionāļiem.

Viskvalitatīvākās kameras

Apmeklētāju interesi īpaši piesaistīs nesen klajā laistās kameras D3100 un D7000, kā arī slavenā Nikon FX formāta digitālā vienobjektīva spoguļkamera D3S. D3100 ir šobrīd visvieglāk lietojamā digitālā vienobjektīva spoguļkamera, ar kuru var uzņemt Full HD formāta (High Definition - augstas izšķirtspējas) video. Eiropā vispārdotākās digitālās vienobjektīva spoguļkameras - D3000 - pēctecei ir 14,2 megapikseļu izšķirtspēja, Full HD video formāts, tiešais skats ar jauniem AF režīmiem un uzlabota ergonomika. Šī kamera ir lieliski piemērota ģimenēm, kas vēlas iemūžināt visus svarīgos brīžus nevainojamā kvalitātē, neraizējoties par iestatījumiem. Tāpat kā kamerai D3000, tai ir arī populārais pamācības režīms, kurā var apskatīt paraugus attēliem, ko var iegūt ar noteiktiem iestatījumiem, piemēram, mainot aizvara ātrumu vai apertūras atvērumu.

D7000 ir digitālā vienobjektīva spoguļkamera, kuras izturīgajā un kompaktajā korpusā ir apvienota izcila attēla kvalitāte, uzticamība un veiktspēja. Tā ir ideāla nākamā kamera tiem digitālo vienobjektīva spoguļkameru īpašniekiem, kas vēlas vēl vairāk nodoties aizrautībai ar fotografēšanu, lietojot kameru, kurai ir vairāk uzlabotu funkciju, tādējādi izmantojot iespēju izpaust radošās spējas. Kamerai ir jauns attēla sensors, apstrādes sistēma EXPEED 2, AF sistēma un mērīšanas sensors, lai nodrošinātu lielisku veiktspēju īpaši izturīgā korpusā. Patiesībā tai ir viss, kas nepieciešams vienobjektīva spoguļkamerā, taču tādā izmērā, kādu neviens nebūtu paredzējis.

Izstādē tiks demonstrēts arī Nikon FX formāta vienobjektīva spoguļkameras labākais paraugs - kamera D3S. Izdaudzināta par ātru reaģētspēju un augstu gaismas jutību, Nikon kamera D3S ir kļuvusi slavena ar to, ka pacēlusi Nikon patentētā FX formāta potenciālu līdz neticami jaunam līmenim, kas radīts, lai pārsniegtu profesionāļu augstos standartus. Kameras D3S standarta jutība ir no ISO 200 līdz ISO 12800, un ar lielisku trokšņu vadību un plašu dinamisko diapazonu tā nodrošina papildu platumu jebkuras jomas fotogrāfiem, lai iegūtu kvalitatīvus attēlus gandrīz jebkādos apgaismojuma apstākļos.

Iedvesmojošas filmas

Uz Nikon video sienas katru dienu tiks rādīta filmu, nekustīgo attēlu un produktu klipu programma, kurā redzams Nikon profesionāļu darbs no visas pasaules, tostarp Vinsenta Minjē (Vincent Munier) un Bila Freiksa (Bill Frakes) darbi. Nikon video sienas programma tiks rādīta katru dienu no plkst. 10.00 līdz plkst. 18.00.

Nikon kubs

Izstādes apmeklētāji varēs atklāt Nikon pasauli aizraujošajā Nikon kubā. Nikon stenda centrā esošais kubs ir milzīga interaktīva instalācija, ar kuras palīdzību apmeklētāji var iepazīt Nikon jaunākos produktus un inovācijas. Nikon kubs simbolizē uzņēmuma pagātni, tagadni un nākotni. Apmeklētāji var uzzināt vairāk par Nikon mantojumu vēstures kubā, eksperimentēt ar aizvara ātrumiem īpaši izveidotā spēlē un pat tikt iemūžināti uz Nikon video sienas, izmantojot fotokabīnes kubu.

I AM NIKON emuārs

Tiem, kas nevarēs izstādi apmeklēt, Nikon stāstīs par notiekošo tieši no pasākuma vietas Nikon emuārā () un mikrovietnē (). Tur interesantos emuāra ziņojumos, pārsteidzošā video saturā no Nikon video sienas, filmētās intervijās ar labākajiem fotogrāfiem un pat ikdienas Nikon ziņu programmā tiks detalizēti izklāstītas visas ziņas no izstādes.

Izstāde Photokina notiek izstāžu centrā Koeln Messe, Ķelnē (Vācija), un ir atvērta apmeklētājiem katru dienu no plkst. 10.00 līdz plkst. 18.00.