Photo by BazalyFotoAkadēmija 2011. gada 23. martā 19:00 tirdzniecības centrā "Mols" rīko tradicionālās absolventu un pasniedzēju darbu izstādes "Nākotnē" atklāšanu.

Visa cilvēku dzīve un laiks sastāv no pagātnes, tagadnes un nākotnes. Tagadnē uzņemta fotogrāfija savā būtībā ataino mirkli, kas jau ir pagājis. Izstādē apskatāmajos darbos ar pagātnes palīdzību mēs redzēsim nākotni katra autora personīgajā izpratnē - futūristiska ēka, bērna smaids, neskarts dabas stūrītis vai vienkārši cerība.

FotoAkadēmija sadarbībā ar tirdzniecības centru "Mols" atklās izstādi, kurā būs aplūkojami FotoAkadēmijas absolventu un pasniedzēju darbi. Absolventu darbu atlasi veica FotoAkadēmijas žūrija kuras sastāvā bija pazīstami Latvijas fotogrāfi un fotomākslas pasniedzēji: Māris Kundziņš, Jānis Deinats, Raimo Lielbriedis, Oļegs Zernovs, Aivars Liepiņš, Dainis Matisons, Andrejs Saļikovs un Armands Grundmanis.

Izstāde būs aplūkojama līdz 2011. gada 3. aprīlim tirdzniecības centrā "Mols" Krasta ielā 46, Rīgā.
FotoAkadēmijas foto kursi ir orientēti uz klausītājiem ar atšķirīgu sagatavotības līmeni. Šeit profesionāli fotogrāfi palīdz apgūt teorētiskos aspektus, sniedzot iespēju pārskatīt un papildināt savus priekšstatus par gaismu, krāsu, kompozīciju un žanru. Viņi atklāj savus meistarības noslēpumus, novērtē klausītāju darbus un dod padomus, kā atrast savu, neatkārtojamu ceļu fotogrāfijas pasaulē. Nodarbības pašā Rīgas centrā. Grupās ne vairāk kā 12 cilvēki. Plašāka informācija par kursu programmām, ilgumu un cenu ir pieejama FotoAkadēmijas mājas lapā www.fotoakademija.lv.