Līvu laukumā būs iespējams apskatīt jau trešo labdarības organizācijas Palīdzēsim.lv foto izstādi no 10. decembra līdz 8. janvārim, kas sniedz ieskatu spilgtākajos gada notikumos un darbos, informē Ilze Skuja. Fotogrāfijās redzami bērni, kuriem ar sabiedrības un uzņēmumu atbalstu izdevies palīdzēt: sniedzot finansiālu atbalstu, iepriecinot ar Zoodārza vai hokeja spēles apmeklējumu, rīkojot motivējošas un izglītojošas nometnes, dodoties ekskursijās uz uzņēmumiem vai vienkārši esot kopā un atbalstot visdažādākajās situācijās.

"Arī "Palīdzēsim.lv" gada laikā ir kļuvusi vēl spēcīgāka, draudzīgāka un stiprāka komanda, lai ar uzkrāto pieredzi, entuziasmu un atbalstu varētu paveikt arvien lielākas lietas. No sirds pateicamies mūsu brīvprātīgajiem, kuri nesavtīgi ieguldījuši savu darbu un laiku, lai palīdzētu bērniem. Mēs nevaram izglābt pasauli, bet tas neliedz sniegt palīdzību saviem līdzcilvēkiem! Paldies par uzticēšanos un atbalstu!" komentē Ilze Skuja, Palīdzēsim.lv vadītāja.

Šī fotoizstāde, tāpat kā iepriekšējās, ir veltīta Latvijas bērniem, daļai no kuriem "Palīdzēsim.lv" jau ir palīdzējuši risināt gan veselības problēmas, gan sajust piederību sabiedrībai un ticību nākotnei. Izstādē redzami fotomākslinieku Jāņa Medņa, Rolfa Vendiņa, Andreja Terentjeva, Laura Vīksnes, Raimonda Volonta, Kaspara Volonta, Ginta Ivuškāna, Rutas Kalmukas, Raita Plauka, Kaspara Krafta darbi.

Foto stāstus varat lasīt un skatīties: www.palidzesim.lv