Mārtiņa Varbūta fotoLīdz 30. aprīlim Rīgas Centrālās bibliotēkas Daugavas filiālbibliotēkā (Maskavas ielā 264) ir iespējams aplūkot Mārtiņa Varbūta fotoizstādi "Daugavas piekrastes noskaņas". Izstāde būs aplūkojama līdz 30. aprīlim.

Bet 14.martā plkst.10.30. Daugavas bibliotēkas telpās ir ieplānota personīga tikšanās ar izstādes autoru un citiem fotokluba "Rīga" biedriem.
Fotogrāfs-brīvmākslinieks Mārtiņš Varbūts ar fotografēšanu nodarbojas vairāk nekā 10 gadus un ir fotokluba "Rīga" biedrs. No 2005. gada Rīgā un citās Latvijas pilsētās interesenti varējuši iepazīties ar Mārtiņa Varbūta personālizstādēm: "Kurzemes piekrastes noskaņas", "Skatiens caur kokiem", "Logi", "Alejas" un "Daugavas piekrastes noskaņas".

Fotoizstāde "Daugavas piekrastes noskaņas" pirmo reizi tika izstādīta Jēkabpils pilsētas bibliotēkā 2008. gadā. Izstādē iekļautas fotogrāfijas, kas tapušas dažādās vietās visā upes garumā, sākot no Daugavas lokiem līdz pat Daugavas ietekai jūrā. Izstādē redzamie skati pievērš uzmanību apkārtējās pasaules skaistumam, kā arī dažādajām noskaņām, kas rodas, ejot gar Daugavas krastiem.

Izstādi var aplūkot:
darba dienās: 10 - 18
sestdienās: 10 - 16

Info internetā : www.varbutsphoto.lv un rcb.lv