Svētdien, 10.maijā, plkst. 11:00, Dobeles pilsētas sporta hallē, Tērvetes 10, sadarbojoties ar Dobeles Jauniešu domi, tiks atklāta Sandas Kvēpas fotoizstāde "DIVI", atainojot dvīņus viņu dabiskajā vidē, kuri piedalījušies Zemgales dvīņu saietā Dobelē pirms 10 gadiem.

Izstādes mērķis ir apvienot Zemgales dvīņu saieta dalībniekus un izveidot fotoizstādi par dvīņiem, tā restaurējot 10 gadus vecu notikumu un popularizējot dvīņu būtību.
Zemgales dvīņu saiets notika pirms 10 gadiem, 1999.gadā, pulcējot kopā 11 dvīņu pārus no Dobeles un Bauskas rajona. Tas bija pirmais un pagaidām arī vienīgais Zemgales dvīņu saiets Dobelē, kurā dvīņi rādīja savas dotības, dziedot, deklamējot, dejojot un piedaloties fotokonkursā, kurā izstādīja savas labākās bērnības fotogrāfijas.
„Ojārs Āva un D", SIA "Auto-Nets" un Latvijas Jaunapustuliskajai baznīcai, Dobeles pilsētas sporta hallē tiks izstādītas 24 melnbaltas fotogrāfijas, kuras atgādinās par dvīņu esamību un unikalitāti. Izstāde apmeklētājiem būs pieejama līdz 10.jūnijam, katru dienu no 7:00 līdz 22:00.
Fotogrāfijas plānots izstādīt arī Rīgā.