Ceturtdien, 23. aprīlī plkst. 18:30 FotoAkadēmijas telpās Dzirnavu ielā 20, Rīgā, tiks atklāta fotogrāfa Daiņa Matisona audzēkņu fotogrāfijas darbu izstāde.

Izstādē būs aplūkojamas fotogrāfijas, kurās katrs no izstādes dalībniekiem ielikuši savu īpašo redzējumu uz apkārtējo vidi. Katram no autoriem Fotogrāfija nozīmē kaut ko atšķirīgu, tieši tāpēc katrā no viņu darbiem iespējams saskatīt dažādo. Fotografēšanas prasmi viņi apguva FotoAkadēmijā pasniedzēja Daiņa Matisona vadībā.

Izstādes atklāšanā FotoAkadēmijā būs iespējams satikt fotogrāfiju autorus un arī pasniedzēju Daini Matisonu. Izstāde būs apskatāma no 23. aprīļa līdz 7. maijam katru darba dienu no 10:00 līdz 20:00 un sestdienās no 10:00 līdz 12:00 FotoAkadēmijas telpās Dzirnavu ielā 20.
FotoAkadēmijas foto kursi ir orientēti uz klausītājiem ar atšķirīgu sagatavotības līmeni. Šeit profesionāli fotogrāfi palīdz apgūt teorētiskos aspektus, sniedzot iespēju pārskatīt un papildināt savus priekšstatus par gaismu, krāsu, kompozīciju un žanru. Viņi atklāj savus meistarības noslēpumus, novērtē klausītāju darbus un dod padomus, kā atrast savu, neatkārtojamu ceļu fotogrāfijas pasaulē. FotoAkadēmijas apmācību programmas ir licencētas. Nodarbības pašā Rīgas centrā. Grupās ne vairāk kā 12 cilvēki.