FotoAkadēmijaCeturtdien, 2009. gada 6. augustā 18:00 FotoAkadēmijas telpās Dzirnavu ielā 20, Rīgā, tiks atklāta fotogrāfa Andreja Saļikova audzēkņu foto darbu izstāde.

Fotogrāfijas sūtība ir izraisīt cilvēkos emocijas un līdzpārdzīvojumu. Šīs emocijas var būt izteikti pretrunīgas: sākot ar riebumu un naidu līdz dievināšanai un līdzjūtībai. Lai kādas emocijas mēs justu, tās ir īstas. Un dzīvē svarīgas ir tikai neviltotas lietas.

Izstādē aplūkojamo fotogrāfiju autori iedvesmojušies no ikdienā sastopamām lietām, kuras katrs no viņiem redz atšķirīgi. Fotogrāfijas runā bez vārdiem, un vēstījumu, kuru tās nodod, mēs uztveram emocionālā līmenī.

Fotografēšanas prasmi izstādes autori apguvuši FotoAkadēmijā pasniedzēja un fotogrāfa Andreja Saļikova vadībā. Izstāde būs apskatāma līdz 2009. gada augusta beigām darba dienās no 18:00 līdz 21:00 Dzirnavu ielā 20, Rīgā.

FotoAkadēmijas foto kursi ir orientēti uz klausītājiem ar atšķirīgu sagatavotības līmeni. Šeit profesionāli fotogrāfi palīdz apgūt teorētiskos aspektus, sniedzot iespēju pārskatīt un papildināt savus priekšstatus par gaismu, krāsu, kompozīciju un žanru. Viņi atklāj savus meistarības noslēpumus, novērtē klausītāju darbus un dod padomus, kā atrast savu, neatkārtojamu ceļu fotogrāfijas pasaulē. FotoAkadēmijas apmācību programmas ir licencētas. FotoAkadēmijas klientiem bezmaksas autostāvvieta. Nodarbības pašā Rīgas centrā. Grupās ne vairāk kā 12 cilvēki.

Plašāka informācija par FotoAkadēmijas kursu programmām, ilgumu un cenām ir pieejama mājas lapā www.fotoakademija.lv.