Madara H2ODivus gadus pēc savas pirmās fotoizstādes atklāšanas Rīgā, fotogrāfe Madara Repše ir ļoti saviļņota par iespēju atklāt savu otro fotoizstādi "Taste Africa", kas tiks izstādīta viesnīcas "Port Hotel" mājīgajās telpās. Mīlestības un darba dēļ, pēdējie gadi ir pagājuši ciešā saiknē ar Āfrikas kontinentu, lielākoties Angolu, kur Madara dzīvo. Neskatoties, ka fotogrāfija ir viņas ikdienas darbs, ar ko pelna iztiku, sevi joprojām dēvē par amatierfotogrāfu.

Madara joprojām ir arī labdarības organizācijas Global H2o oficiālais fotogrāfs, paralēli vācot līdzeļus, kas palīdz cilvēkiem Ugandā tikt pie tīra dzeramā ūdens. Viņa ir cieši pārliecināta, ka laimīgs cilvēks ir tas, kurš nesavtīgi palīdz citiem. Tāpēc vēl jo priecīgāka ir par iespēju palīdzēt arī cilvēkiem Latvijā. Sadarbībā ar Port Hotel un Palidzēsim.lv, visi ienākumi no izstādes tiks ziedoti talantīgiem jauniešiem no sociāli neaizsargātām grupām, dodot iespēju apmeklēt radošos pulciņus: fotografēšanas, mākslas, mūzikas.

Izstādē būs redzamas fotogrāfijas, kas tapušas pēdējo divu gadu laikā, Ugandā un Angolā. Gan portreti, gan ainavas, gan ikdiena, kas attēlo tik dažādo Āfriku! Izgaršo to!

Madaras fotoizstāde "Taste Africa" tiks atklāta 1 septembrī un būs apskatāma viesnīcas Port Hotel telpās visu septembri Āfrikas mēneša ietvaros.