Canon EOS 7D Mark IIPasaules lielākajā attēlveides izstādē photokina Canon prezentējis septiņus jaunu produktu un pakalpojumu klāstu, kurā ietilpst entuziastu DSLR kamera, līdz šim jaudīgākā kabatas izmēra PowerShot kamera, kā arī uz mākoņtehnoloģijām balstītās attēlu pārvaldības sistēmas irista jaunākā versija, kā arī tālummaiņas objektīvi un telefotoobjektīvs.

EOS 7D Mark II ir jauna DSLR kamera, kas radīta ātrumam, piedāvājot augstāko veiktspēju un jaudu savā klasē:

o Šī kamera radīta, lai iemūžinātu acumirklīgas darbības, tādēļ tā uzņem pat 10 kadrus sekundes laikā, nesamazinot izšķirtspēju, un ar krusteniskā tipa 65 punktu AF sistēmu un duālo "DIGIC 6" procesoru nosaka jaunus ātruma un jaudas standartus.

o Lai nodrošinātu tēlainību ar smalkām detaļām apstākļos, kad apgaismojums ir problemātisks, EOS 7D Mark II ir aprīkota ar jaunu 150 tūkstošu pikseļu RGB+IR mērīšanas sensoru un jauna dizaina 20,2 MP APS-C CMOS sensoru ar iebūvēto ISO 100-16 000.

o Pilnīgi pielāgojamā kamera piedāvā arī pielāgojamu korpusa vadību un jaunu skatu meklētāju, kas nodrošina gandrīz 100 % pārklājumu.

o EOS 7D Mark II piedāvā arī virkni profesionāliem standartiem atbilstošu filmu uzņemšanas funkciju, ieskaitot 60p Full HD uztvērēju, nesaspiesto HDMI izvadi un duālo pikseļu CMOS AF tehnoloģiju.

Lai uzzinātu vairāk par EOS 7D Mark II, lūdzu, apmeklējiet: http://latfoto.lv/fototehnikas-jaunumi/4609-eos-7d-mark-ii.html

PowerShot G7 X radīts tiem, kas meklē bezkompromisa attēlu kvalitāti kabatas izmēra korpusā, nodrošinot augsta līmeņa vadību un ātru, uzticamu fotografēšanu:

o PowerShot G7 X ir pirmā Canon kamera, kurā iekļauts 1,0 tipa 20,2 megapikseļu CMOS sensors ar aizmugurējo apgaismojumu, nodrošinot izcilus rezultātus jebkurā situācijā.

o Šī kamera apvieno īpaši skaidru f/1,8-2,8, 4,2x objektīvu un Canon flagmaņa attēlveidošanas tehnoloģijas, kas ietilpinātas izsmalcinātā metāla korpusā.

PowerShot G7 X pievienojas kamerai PowerShot G1 X Mark II augošajā Canon kompaktkameru klāstā. Tā kā pieprasījums pēc kompaktām profesionālajām premium klases kamerām ar jaudīgiem sensoriem joprojām pieaug, Canon turpinās paplašināt savu nākotnes kameru klāstu, veidojot modeļus, kuros apvienoti jaudīgi sensori un tālummaiņas objektīvi ar lielu palielinājumu.

Lai uzzinātu vairāk par PowerShot G7 X, lūdzu, apmeklējiet: http://latfoto.lv/fototehnikas-jaunumi/4610-canon-powershot-g7-x.html

Nodrošinot irista attīstības procesu, izziņota virkne jaunu funkciju, piemēram:

o Pilnīgā integrācija ar Canon kompaktajām un no šodienas pieejamajām DSLR kamerām, kam izveidots Wi-Fi savienojums

o No 2014. gada decembra lietotāja pieredze (UX) iOS un Android planšetdatoriem tiks optimizēta, attēlojot irista datoru funkcionalitāti interfeisā, kas paredzēts attēlu bibliotēku skatīšanai populārākajos planšetdatoros.

o Tāpat no decembra būs pieejama arī Adobe™ Lightroom integrācija, kas nodrošinās iespēju Lightroom programmā rediģētos attēlus augšupielādēt un sinhronizēt tieši platformā irista.

o Arī fotogrāmatu pakalpojums, papīra formāta grāmatu izveide un to pasūtīšana Ziemassvētku laikā būs pieejama tieši irista platformā. Bez fotogrāmatu izveides varēsiet arī vienkārši izdrukāt attēlus tieši no irista.

Lai uzzinātu vairāk par irista atjauninājumiem, lūdzu, apmeklējiet: www.irista.com

PowerShot SX60 HS ar 65x tālummaiņas tehnoloģiju darbojas ātri, ir pielāgojama un radīta tam, lai iemūžinātu attālinātus notikumus, kas būtu jāredz ikvienam:

o Visjaudīgākā Canon optiskās tālummaiņas kompaktkamera

o Kamera ar Full HD 60 fps un manuālo kontroli ļauj jums uzņemt iespaidīgas filmas.

Lai uzzinātu vairāk par PowerShot SX60 HS, lūdzu, apmeklējiet: http://latfoto.lv/fototehnikas-jaunumi/4443-canon-powershot-sx600-hs-ixus-265-hs-selphy-cp910-selphy-cp820.html

EF 24-105mm f/3,5-5,6 IS STM ir jauns 24—105 mm tālummaiņas objektīvs, kas radīts optimālam sniegumam kombinācijā ar Canon pilna kadra DSLR kameru un piedāvā daudzpusīgu tālummaiņas diapozonu, lai aptvertu lielāku skata laukumu ar gludu, precīzu fokusēšanu, kas iespējama, pateicoties STM un attēlu stabilizēšanas tehnoloģijai.

EF 400mm f/4 DO IS II USM ir jaunākais Canon telefotoobjektīvs, kas īpaši piemērots fotogrāfiem, kam nepieciešams kompakts un viegls dizains. Šis objektīvs ir daļa no Canon unikālās trešās paaudzes difraktīvās optikas tehnoloģijas ar pilnīgi pārveidotu optisko struktūru, kas piemērota, uzņemot kadrus brīvā dabā, sportiskos pasākumos vai ziņu raidījumos.

Lai uzzinātu vairāk par jaunajiem objektīviem, lūdzu, apmeklējiet: http://www.canon-europe.com/For_Home/Product_Finder/Cameras/EF_lenses/range/

Tāpat izstādē photokina tiek reklamēta Cross Media stacija - drīzumā gaidāmais produkts ar iebūvētu glabātuvi un interneta pieslēgumu, kā arī iespēju pārvietot attēlus ar NFC palīdzību, jūsu attēli allaž būs pieejami nekavējoties.

Canon aktivitātēm izstādē photokina varat sekot līdzi oficiālajā Canon Europe YouTube kanālā, kurā būs pieejams katras dienas pasākumu kopsavilkums video formātā. Tāpat notiekošajam varat sekot līdzi arī tiešsaistē tīmekļa vietnē Facebook vai vietnē Twitter, sekojot @CanonPhotokina / #CanonPhotokina.