PowerShot G7 X FSLCanon laiž klajā šī brīža visjaudīgāko kabatas izmēra PowerShot kameru - PowerShot G7 X, kas apvieno attēla kvalitāti, augstākā līmeņa kontroli un iespaidīgu ātrumu. Ar Canon Premium expert G sērijas lielo sensoru, PowerShot G7 X piedāvā radošumu DSLR stilā un iespēju uzņemt lieliskus fotoattēlus jebkurā situācijā. Tas viss - pateicoties 1,0 tipa 20,2 megapikseļu CMOS sensoram ar aizmugurējo apgaismojumu. Šī kamera apvieno pirmklasīgu f/1,8-2,8, 4,2x objektīvu un Canon flagmaņa attēlveidošanas tehnoloģijas, kas ietilpinātas izsmalcinātā metāla korpusā.

Lieliska attēlu kvalitāte jebkādos apstākļos

PowerShot G7 X 24 mm platais un dzidrais f/1,8-2,8 objektīvs ar 9 posmu atvērumu ļauj radīt skaistu fona efektu ar seklu lauka dziļumu. Pateicoties lielajam 1,0 tipa sensoram, PowerShot G7 X īpaši izceļas vājā apgaismojumā, nodrošinot manevrējamību, attēlus ar dzīvīgām, reālistiskām krāsām un zemu trokšņu līmeni pat pie ISO 12800. Turklāt šai kamerai piemīt arī jaudīgs attēlu procesors DIGIC 6.

Ekspertu līmeņa un pielāgojamā vadība

PowerShot G7 X piedāvā ekspertu līmeņa fotografēšanas pieredzi ar pilnībā pielāgojamām funkcijām, kas nodrošina profesionālu vadību. Varat strauji fiksēt mirkļus, jo kameru iespējams vienā mirklī notēmēt uz konkrētiem priekšmetiem, kamēr īpaši ātrā AF sistēma iekļaus kadrā vēl 31 punktu, tādējādi nodrošinot visa attēla aizpildi. Ikviens neaizmirstams mirklis tiks iemūžināts ar nepārtrauktās fotografēšanas ātrumu 6,5 fps, tādējādi uzņemot līdz 700 attēliem.

Pielāgojamais objektīva vadības gredzens nodrošina pilnīgu kontroli. Tūlītējai vadībai iespējams iestatīt tādus nozīmīgus fotografēšanas iestatījumus kā atvērumu un slēdža ātrumu. Kadrējiet fotoattēlu un uzreiz piekļūstiet kameras iestatījumiem lielajā skārienekrānā. Izmantojot Touch AF iespējas, varat izvēlēties fokusa punktu ekrānā, kas lieti noderēs, ja fotografējat radošās situācijās, piemēram, šaurā leņķī vai izmantojot makro režīmu. Ja jums nepieciešama pilnīga vadība, pilnībā manuālas funkcijas ļauj pārvaldīt visus kameras iestatījumus. Perfektai kadrēšanai varat izmantot arī iespēju uzņemt RAW attēlus ar multi-aspect atbalstu.

Operatoram – iesācējam

Izmēģiniet savas operatora spējas ar Manual Movie. Virkni iestatījumu iespējams pielāgot tieši filmēšanas laikā, lai sasniegtu labāko radošo rezultātu, piemēram, atvēruma, slēdža ātruma un ISO iestatījumus. Pat ja atrodaties tumšā vidē un izmantojat uzlabotu trokšņu slāpētāju, ierakstiet darbību Full HD 60p kvalitātē. Skats būs stabils ar pielāgojamo 5 asu inteliģento IS neatkarīgi no tā, vai filmējat pa automašīnas logu vai pastaigājoties pa ielu.

Kopīgojiet savus attēlus ar draugiem

Izbaudiet Wi-Fi un NFC dalīšanās un kopīgojiet savus mīļākos attēlus sociālajos tīklos tieši no kameras vai augšupielādējiet fotoattēlus mākonī, tajā skaitā arī Canon digitālajā attēlu pārvaldības platformā irista. Izmantojiet NFC, lai PowerShot G7 X savienotu ar savu viedtālruni, koordinētu attēlu uzņemšanas vietas informāciju, nogādātu attēlus citās ierīcēs un vadītu kameru attālināti.

PowerShot G7 X galvenās priekšrocības:

• Iegūstiet premium kvalitāti un vadību kabatas izmēra kamerā

• Iemūžiniet kustīgus mirkļus ar ātrās reakcijas attēlu uzņemšanas funkciju

• Izbaudiet iespēju uzņemt filmas savā stilā

• Izpaudieties, izmantojot virkni radošu funkciju

• Pievienojiet kameru mākonim un kopīgojiet attēlus bez piepūles