MaximaZiemassvētkiem raksturīga sava smarža, ko nesajaukt ar nevienu citu - mandarīni, kanēlis un, protams, piparkūkas! Ik gadu daudzām ģimenēm tieši šī kāruma cepšana rada īsto svētku noskaņu, lai pēc tam gan paši varētu panašķoties, gan arī uzdāvināt visdažādākās formas piparkūkas saviem draugiem, radiem un kaimiņiem.
Lai šajos Ziemassvētkos vairotu prieku, veikalu tīkls "Maxima" no 16. līdz 31.decembrim aicina ikvienu Latvijas iedzīvotāju piedalīties fotokonkursā "Piparotā piparkūka!" un iesūtīt interesantu, kuriozu, vai vienkārši interesantu fotoattēlu, kurā redzama piparkūka vai neparastu formu piparkūku fotoattēlus.

Konkursa uzvarētājus noteiks veikalu tīkla "Maxima" žūrija, kas izvērtēs visus iesūtītos darbus. Tāpat arī ikvienam mājas lapas www.maxima.lv * apmeklētājam būs iespēja nobalsot par, viņaprāt, interesantāko fotogrāfiju.
Pēc fotokonkursa noslēguma 31. decembrī žūrija izvērtēs visas fotogrāfijas un noteiks uzvarētājus, kas tiks paziņoti 2010.gada 4.janvārī. Veikalu tīkla "Maxima" dāvanu čekus 10 latu vērtībā savā īpašumā iegūs trīs dalībnieki, kuru fotogrāfijas žūrijai šķitīs visaizraujošākās, bet dāvanu čeku 20 latu vērtībā saņems tas, kura piparkūka gūs visvairāk mājas lapas apmeklētāju balsu.
Pieteikties var šeit.