maximaVasaras saulgriežos, kad visgarākajai dienai seko visīsākā nakts, mūsu tauta svin vienus no visjautrākajiem gada svētkiem - Jāņus. Lai svētku sajūta būtu jau dažas dienas garāka un lai svinības sāktos jau tagad, aicinām ikvienu no 10. līdz 19. jūnijam piedalīties fotokonkursā "Meklējam Jāņubērnus!".
Visus konkursā pieteiktos darbus rūpīgi izvērtēs lielveikala "Maxima" žūrija, un papildu žūrijas vērtējumam ikvienam mājas lapas apmeklētājam ir iespēja nobalsot par savu favorītu.


Konkurss turpināsies līdz pat 19. jūnijam, kad pēc žūrijas vērtējuma un balsošanas rezultātu apkopošanas divu interesantāko fotogrāfiju autori saņems lielveikala "Maxima" sarūpēto Jāņotāja mielasta grozu ar visu nepieciešamo pilnvērtīgām svinībām, savukārt balsojuma uzvarētājs savā īpašumā iegūs 30 LVL vērtu dāvanu čeku pirkumiem veikalos "Maxima".

Konkursa noteikumi:
Konkursā var piedalīties ikviens, kam izdevies atrast vai pabūt kompānijā, kas lieliski atbilst Jāņubērnu raksturojumam. Piedalīties ir vienkārši:
Atrodi Jāņubērnus, kuri, Tavuprāt, noteikti atbilst kādam no kritērijiem:
1. vislatviskākie,
2. visatraktīvākie un jautrākie,
3. vissmieklīgākie jokdari,
4. vispalaidnīgākie,
5. svētku gardumus mīļotāji.

Nofotografē tā, lai visiem ir skaidrs cik lielisks līgotājs viņš/viņa/viņi ir!
Ielādē fotogrāfiju šeit (Fotogrāfijām jābūt JPEG formātā, un tās nevar pārsniegt 3MB)
Ievadi savu e-pastu un vārdu (e-pasts nebūs publiski redzams un ir vajadzīgs, lai mēs ar Tevi varētu sazināties par konkursa rezultātiem).
Balso un komentē arī citu iesūtītos darbus!

* Ievietojot fotogrāfiju šajā lapā, Tu piekrīti, ka lielveikals "Maxima" tās drīkst izmantot, citējot autora vārdu. Administrācijai ir tiesības neatbilstošus pieteikumus dzēst.