Lielākā pavārgrāmata internetā latviešu valodā Receptes.lv uzsākusi akciju, kuras 100 dalībniekiem dāvinās kosmētiku 5 Ls vērtībā. Lai to iegūtu, jāpiedalās ēdienu foto konkursā.

Konkurss, kurā katram dalībniekiem iespējams saņemt līdz 10 latiem kosmētikas un citu skaistuma un labsajūtas preču iegādei internetveikalā Ekokosmetika.lv, norisinās līdz marta sākumam. Lai tajā piedalītos, uz e-pastu Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt., norādot savu vārdu un uzvārdu, jāiesūta jebkāda ēdiena un tā tapšanas fotogrāfijas - kopumā vismaz 4 - sastāvdaļu, pagatavošanas procesa un gatava ēdiena. Dāvanu saņems 100 pieteikumi. Precīzāka informācija par akciju - www.receptes.lv.

Interneta portāls Receptes.lv ir apjomīgākais ēdienu recepšu krājums latviešu valodā. To ik mēnesi apmeklē 120-130 000 cilvēki, kuri gandrīz 5 gadu portāla pastāvēšanas laikā tajā ievietojuši vairāk kā 17 500 receptes. Tāpat elektroniskajā pavārgrāmatā atrodama virtuves terminu skaidrojošā vārdnīca, lietotāju aktīvi papildināts forums un cita informācija saistībā ar kulināriju.