Fotokonkurss mēs par Rīgas DinamoMēs esam gatavi pārveidot vidi, kurā dzīvojam...
Mēs darām visu, lai viņus aizstāvētu...
Mēs esam klāt visos brīžos, kas izšķir viņu likteni...
Mēs esam gatavi atlikt darbus, hobijus un visu, kas mums svarīgs, jo būtiskāks par visu citu uz pasaules šobrīd ir MŪSU DINAMO!!!
Jo MĒS esam "Rīgas Dinamo" patrioti!

Tieši šāds iekšējs monologs vieno LTV7 un visus "Rīgas Dinamo" fanus, pavadot komandu Kontinentālās hokeja līgas spraigajās virāžās.
Mēs - LTV7 - to novērtējam.
Tāpēc aicinām visus "Rīgas Dinamo" fanus iemūžināt fanu dzīvi aizraujošās, košās, neparastās un oriģinālās fotogrāfijās!


Ko tas nozīmē?
Sūti savus fotouzņēmumus, kurā iemūžināts kāds neaizmirstams kadrs no Tavas fana dzīves līdz 5. februārim uz e-pasta adresi Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt..
7. februārī, LTV7 tiešraides laikā (kad "Rīgas Dinamo" mājas spēlē sacentīsies ar Maskavas CSK!) trīs labāko fotogrāfiju autoriem "Rīgas Dinamo" pasniegs vērtīgas balvas!!!
Tas būs tā vērts...

Uzmanību konkursa noteikumiem!

1) katram fanam lūdzam sūtīt ne vairāk kā divas bildes, par kurām pats esat pārliecināts: labāku gluži vienkārši nevar būt :-)
2) bildē jābūt redzamam fanošanas procesam vai jebkādai fanu atribūtikai, kas atspoguļo jūsu līdzjušanu "Rīgas Dinamo";
3) fotogrāfijas, kurās fiksētas ainiņas no ģimenes ikdienas vai kas cits, kas nekādi nav saistīts ar fanošanu par "Rīgas Dinamo", konkursā nepiedalās un netiek publicētas;
4) vēlamie bilžu izmēri:
370 x 500 pix (vertikālajām fotogrāfijām)
370 x 300 pix (horizontālajām fotogrāfijām).

www.ltv7.lv