25. maijā, plkst. 15.00 tirdzniecības centrā Spice, pie info centra notiks leģendārās rokgrupas Līvi mūziķa Jāņa Groduma foto personālizstādes atklāšana. Kopumā izstādē būs apskatāmi un nopērkami 15 lielformāta darbi, kas tapuši pērnā gada nogalē un šogad.

Labdarības akciju kopā ar tirdzniecības centru Spice organizē Latvijā zināmā režisore un producente Žaklīna Cinovska un modes māksliniece Elita Patmalniece. Ekspozīcijā izstādītos foto mākslas darbus varēs nopirkt ikviens un iegūtā nauda tiks novirzīta mūziķa ārstēšanai.

Mūziķa ceļojošā foto izstāde vispirms bija apskatāma dzimtajā pilsētā - Liepājā, Ulda Pīlēna birojā, tagad to varēs apskatīt ikviens interesents Rīgā. Jāņa Groduma personālizstāde t/c Spice būs apskatāma no 25. maija līdz 31. maijam. Pasākuma atklāšanā piedalīsies arī citi mūziķi un draugi - Uldis Marhilēvičs, Niks Matvejevs, Ainārs Virga, Fēlikss Ķiģelis.

Ekspozīcijai ir izvēlēti labākie darbi no mākslinieka lielās kolekcijas. Izstādē varēs nopirkt gan liela, gan mazāka formāta darbus. Ar fotografēšanas mākslu mūziķis nodarbojas jau daudzus gadus, darbi galvenokārt tapuši foto tehnikā, un tie ir noformēti, izmantojot metāla plāksnes.

Tirdzniecības centra Spice direktore Iveta Lāce: „Aicinu ikvienu izmantot iespēju un apskatīt Jāņa darbus, kā arī tos iegādāties, tādejādi sniedzot savu personīgo ieguldījumu, palīdzot mūziķim atveseļoties. Šajos darbos atklājas viņa mākslinieciskā un jūtīgā dvēsele, kas zināmā mērā ir pretmets viņa skarbajam rokmūziķa tēlam."

Labākie J. Groduma darbi ir apskatāmi portālā http://photo.net/photodb/member-photos?user_id=1840254, kurā no visas pasaules brīvmākslinieki ievieto savas bildes. Iegādājoties gleznas izstādē, jūs sniegsiet palīdzīgu roku Jāņa Groduma ārstēšanā un rehabilitācijā.

Lai sniegtu finansiālu atbalstu māksliniekam, ir atvērts Jāņa Groduma ziedojuma konts Swedbankā, kurā cilvēki var ziedot naudu ārstēšanai: Jānis Grodums, p.k.10065810805, konta nr. LV11HABA000151A117998.

Uz tikšanos izstādes atklāšanā t/c Spicē!