Vai tas ir formāls pasākums starp divām valstīm vai arī prieka pilna kultūras aktivitāte, valsts skaistums, tās kultūra un cilvēki var tikt apskatīti daudz dažādos veidos. Parādi kā tu redzi Latvijas un ASV attiecības! Paņem savu fotoaparātu, esi radošs, un noķer mirkli, kas izceļ attiecības starp mūsu valstīm.

Amerikas Savienoto Valstu un Latvijas attiecības vienmēr bijušas sekmīgas un vērstas uz sadarbību, uzturot ciešu saikni kopš diplomātisko attiecību nodibināšanas 1922. gadā. 1991. gada 5. septembrī ASV un Latvijas Republika atjaunoja diplomātiskās attiecības, un šajos divdesmit gados sadarbība starp Latviju un ASV ir turpinājusi attīstīties, pārsniedzot abu valstu robežas.

Balva
Uzvarētājs balvā saņems Ipod Touch. Labākās fotogrāfijas tiks izstādītas galerijā MARTAS1.

Konkursa noteikumi
- Katrs fotogrāfs var iesniegt līdz piecām digitālām bildēm, kuras piedalīsies konkursā;
- Fotogrāfiju formāts: 2400 x 3600 pixels, .jpg vai .tiff;
- Fotogrāfijām ir jābūt nosūtītām uz ASV vēstniecības e-pastu: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt..

Iesniegtos darbus vērtēs pēc to oriģinalitātes, radošuma un fotogrāfijas kvalitātes. Darbus vērtēs ASV vēstniecība, fotogrāfijas profesionāļi, kā arī vadošās mākslas organizācijas. Darbus var iesniegt no 2011. gada 8. novembra līdz 2011. gada 22. decembrim.

Šo konkursu rīko ASV vēstniecība Rīgā sadarbībā ar konceptveikalu un galeriju MARTAS1.
ASV vēstniecības Rīgā Facebook lapa http://www.facebook.com/usembassyriga