Iesūti foto kadru, kas nešaubīgi TVNET konkursa balsotājiem liks nobalsot tieši par tevis iesūtīto fotogrāfiju konkursam "Es mīlu ziemu...". Aicināti sūtīt foto, kurā atspoguļojas kāds konkrēts un dzīvīgs mirklis ar emocijām, nevis statisku "fotosalona" bildi.

Lai gan ziema kā gadalaiks mums asociējas ar aukstumu un tumsu, tā tomēr spēj būt burvīga un skaista, lutinot mūs ne vien ar baltu sniedziņu, bet arī ar mīļiem un siltiem svētkiem. Noteikti arī tavos krājumos ir foto, kurā virmo emocijas, kas pauž vienu: es mīlu ziemu!

Tā var būt ģimenes kopīga sniegavīra velšana, trakulīgs brauciens no kalna ar ragaviņām, kaislīga pikošanās ar mīļoto, čakla piparkūku cepšana ar bērniem, interesanta eglītes dekorēšana, kaislīgākais Jaungada skūpsts vai tavas visburvīgākās svētku kleitas griešanās balles dejā. Tā būs tava atzīšanās mīlestībā ziemai!

Būtiskākais, lai šī bilde mums un fotokonkursa balsotājiem liek sajust šā mirkļa sirdspukstus, kas apliecina tā dzīvību!

Katrs konkursants drīkst iesūtīt vienu foto, un bildei nepieciešams īss komentārs, kā arī autora atļauja. Konkursam nedrīkst sūtīt fotogrāfijas, kas iegūtas internetā. Fotogrāfijas izmērs ne lielāks par 2MB. Nepublicēsim neko, kas satur necenzētus vārdus, aicina uz vardarbību, noniecina rasu, nacionālās vai citas atšķirības vai kā citādi pārkāpj LR likumdošanu, kā arī reklāmas materiālus.

Redakcija patur tiesības rakstu nepublicēt vai to publicēt nedaudz rediģētu.

Foto un aprakstu sūti uz Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.

Fotogrāfijas iesūtām līdz 12.janvārim. Pēc tam tiks atklāts balsojums, kurā katrs interesents varēs nobalsot vienu reizi dienā!
Galvenās balvas ieguvējs iegūs atpūtas iespēju kādā no SPA centriem 100 latu vērtībā, kā arī otrās un trešās vietas ieguvēji saņems jaukas veicināšanas balvas.