PA "Gulbenes tūrisma un kultūrvēsturiskā mantojuma centrs" sākot ar 1.novembri izsludina fotokonkursu "Fotoaparāts rokā – Gulbenes novads uzmanības lokā", kura mērķis ir iesaistīt amatierus un profesionālus fotogrāfus, lai radītu mākslinieciski kvalitatīvas un interesantas fotogrāfijas ar Gulbenes pilsētas un novada kultūrvēsturiskajiem un dabas objektiem, ainavām, pilsētvidi un novada pagastiem, atpūtu Gulbenes novada tūrisma servisa un apskates objektos, kā arī kultūras, sporta un izklaides pasākumiem.

Fotokonkurss, protams, neizpaliks bez pievilcīgām naudas un vērtīgām veicināšanas balvām, savukārt labākie fotoattēli tiks izmantoti PA "Gulbenes tūrisma un kultūrvēsturiskā mantojuma centrs" informatīvo izdevumu veidošanai, ievietošanai Gulbenes novada tūrisma portālā www.gulbene.lv/tourism, reprezentācijas vajadzībām un fotoizstādei, kura būs pieejama publiskai apskatei Gulbenes novada iedzīvotājiem un viesiem.

Tā kā konkurss norisināsies no 2012.gada 1.novembra līdz 2013.gada 15.oktobrim, tad ikviens ir aicināts ņemt fotoaparātu rokās un iemūžināt Gulbenes pilsētu un novadu četros gadalaikos, pašreiz uzsvaru liekot uz rudenīgi ziemīgajiem skatiem.

Ar fotokonkursa nolikumu var iepazīties un to lejupielādēt Gulbenes novada tūrisma portālā www.gulbene.lv/tourism, kā arī Gulbenes pašvaldības lapā www.gulbene.lv. Bez maksas nolikuma kopijas var saņemt PA “Gulbenes tūrisma un kultūrvēsturiskā mantojuma centrs", Ābeļu ielā 2, Gulbenē.

Fotokonkursa NOLIKUMS