TV kanāls FOX sadarbībā ar LG aicina ikvienu Latvijas iedzīvotāju pieteikt savu darbu jaunajam fotokonkursam Robežtilts un cīnīties par galveno balvu – jauno viedtālruni LG Optimus G.

Lai piedalītos konkursā, no 10. jūlija līdz 7. augustam (ieskaitot), izmantojot Instagram aplikāciju, Tev jānofotografē kāds no Latvijas tiltiem un jāpievieno haštags ‪#‎robeztilts‬.

Autors, kura fotouzņēmumu saņems lielāko simpātiju skaitu, tiks pie 13 megapikseļu viedtālruņa LG Optimus G, kurā var darboties ar vairākām aplikācijām vienlaikus.

Visus konkursā iesniegtos darbus varēs apskatīt un novērtēt kanāla kanāla FOX lapā Facebook.

"Kanāls FOX arī vasarā turpina priecēt ar jaunumiem un jaunais seriāls Robežtilts ir viens no gaidītākajiem 2013.gadā. Fotokonkurss būs iespēja katram kanāla skatītājam parādīt pārējiem Latvijas iedzīvotājiem un arī visai pasaulei savu īpašo tiltu Latvijā," sacīja Fox International Channels Latvija pārdošanas un mārketinga vadītāja Ilze Buna.

"Priecājamies, ka LG ir iespēja sadarboties ar FOX zīmolu, kas visā pasaulē cilvēkiem asociējas ar iespēju baudīt aizraujošākos jaunumus televīzijas pasaulē. Ne velti uzvarētājs balvā saņems vienu no mūsu lieliskākajiem jaunumiem - jaudīgo viedtālruni LG Optimus G," sacīja LG sabiedrisko attiecību menedžeris Baltijas valstīs Vjačeslavs Sergejevs.

Konkursam dotais nosaukums Robežtilts ir atsauce ir jaunu kriminālžanra seriālu, ko kanāls FOX sāks demonstrēt no piektdienas, 12. jūlija. FOX piedāvās skatītājiem kopā ar ASV un Meksikas izmeklētājiem šķetināt uz robežtilta notikušu šausminošu slepkavību un piedzīvot nervus kutinošus sižeta pavērsienus. Prognozes liecina, ka jaunajam seriālam ir visas iespējas kļūt par vienu no sava žanra pērlēm.

FOX International Channels (FIC) ir starptautiska mediju kompānija, kurai visā pasaulē pieder 324 dažādi izklaides TV kanāli, un to saturs pieejams 44 valodās. Latvijā FIC piedāvā kanālus FOX, FOX Life un National Geographic, kas skatītājiem pieejami ar subtitriem latviešu un krievu valodā.

LG Corporation ir Dienvidkorejas konglomerāts, kas darbojas elektronikas, ķīmijas un telekomunikāciju produktu ražošanā. Konglomerātā iekļaujas uzņēmumi LG Electronics, Zenith, LG Display,LG Telecom un LG Chem. LG ir pārstāvēts vairāk nekā 80 pasaules valstīs, tostarp Latvijā.